Zien: zo ziet de zus van Rico Verhoeven eruit

Nadia en Rico hebben een hechte band.

Waar Rico Verhoeven natuurlijk regelmatig in de schijnwerpers staat, geldt dat niet voor zijn zus Nadia. Veel mensen weten niet dat de kickbokser nog een zus heeft. Zo ziet ze eruit.

Zus

Rico en zijn zus Nadia hebben heel wat meegemaakt samen. De twee hebben allebei een andere vader. Samen hebben ze niet bepaald een makkelijke jeugd gehad. Ze zijn namelijk opgegroeid in een gezin met een verslaafde moeder en een strenge vader. Rico’s moeder was verslaafd aan drank en drugs en kon niet goed voor de kinderen zorgen. Om deze reden is Rico al snel bij zijn vader gaan wonen.

Gezamenlijke passie

Maar ondanks de onstuimige thuissituatie, zijn Rico en Nadia superclose met elkaar. Zo delen ze bijvoorbeeld ook een gezamenlijke passie deelt, namelijk: R&B muziek. Met name de muziek van rapper Eminem, die veelal rapt over zijn moeilijke jeugd. Nog regelmatig zet Rico zijn zus in het zonnetje. Kijk mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Goede band

Ook Nadia is trots om Rico als broer te hebben. “Zo ontzettend mooi om te zien hoe jij jezelf hebt ontwikkeld en blijft ontwikkelen 🔥 Onwijs trots op alles wat je doet en om wie je bent. 🙏🏽 Niet alleen voor mij maar voor vele een groot voorbeeld”, schreef ze afgelopen maart nog op Instagram bij een foto van haar en Rico.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nadia Tsouli (@nadiatsouli)

Bedrijf

Hoewel Rico natuurlijk regelmatig in de ring staat, focust zijn zus zich op de andere kant van ‘vechten’. Nadia is namelijk eigenaresse van Mind Fight, een bedrijf dat coacht en lessen geeft gericht op weerbaarheid. “Iedere persoonlijkheid heeft zijn sterke maar ook mindere sterke kanten. Iedereen gaat daar anders mee om. Mentale eigenschappen kunnen invloed hebben op je fysiek en andersom natuurlijk ook”, valt te lezen op de website. Wat een mooi concept!

Bron: Grazia Archief | Beeld: College Tour, Instagram, Brunopress

Laatste nieuws