Zien: Monica Geuze als klein meisje in videoclip Racoon

Te schattig!

Lees ook

Als presentatrice, influencer en voormalig vlogger weet Monica Geuze wel raad voor de camera. Ze presenteerde al Temptation Island, maar schittert sinds deze week ook als presentatrice in De Bachelorette. Maar wist je dat ze in 2005 als 10-jarige al in de videoclip van Racoon te zien was?

Scheiding

Monica had namelijk een rolletje in de videoclip Happy Family van Racoon. De moeder van Zara-Lizzy speelde hierin het meisje dat gek wordt van haar ouders die continu ruzie maken.

In het echte leven zag Monica haar familie overigens ook in één klap uit elkaar vallen. Toen ze achttien was besloten haar ouders namelijk om een punt achter hun huwelijk te zetten.

Clip

In de video hieronder zie je hoe Monica er ruim vijftien jaar geleden uitzag. En eerlijk is eerlijk: ze was toen al een beauty!

Relatiebreuk

Vorige maand deelde Monica het verdrietige nieuws dat zij en Robbert een punt achter hun relatie hebben gezet. “Rob en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan”, zegt ze. “Ook dat is een fase die weer verschrikkelijk kut is om door heen te gaan. Hij is een groot onderdeel geweest in Zara-Lizzy haar leven”, legt ze uit. “We hebben samen besloten om uit elkaar te gaan en we hopen vrienden te kunnen en mogen blijven en we hopen ook dat hij en Zara-Lizzy voor altijd nog een band kunnen hebben, want hij is gewoon drie jaar in haar leven geweest van de vier jaar dat ze bestaat. Daarin moeten we een weg gaan vinden en dat is echt best wel zwaar.”

Bron: Archief Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook