Monica Geuze stopt met vloggen en vertelt dat het uit is met Robbert

Heftig!

Monica Geuze heeft vanavond treurig nieuws in haar vlog bekendgemaakt. De presentatrice vertelt namelijk dat ze stopt met vloggen en dat haar relatie met Robbert over is. “Ik heb geen idee hoe ik moet beginnen, maar ik begin maar met te vertellen dat dit mijn laatste vlog is”, zo opent Monica de video.

Einde van een tijdperk

In tranen vertelt Monica in de vlog dat ze na 8.5 jaar stopt met vloggen. “Het voelt zo raar om dat uit te spreken”, zegt ze. “De afgelopen 8,5 jaar heb ik mijn leven gedeeld, eerst dagelijks en daarna wekelijks. (…) Het heeft me zo veel moois gebracht en daar ben ik jullie echt ontzettend dankbaar voor. Er is een droom van mij uitgekomen. Ik heb dankzij jullie mijn eigen toekomst kunnen maken. Ik leef mijn droomleven dankzij jullie, maar los van dat het superleuk is dat je dit je werk kunt noemen, brengt het ook een hoop verplichtingen met zich mee en ook een hoop privacy die je inlevert. Dat is de prijs die je betaalt.”

Er is een ‘nieuwe fase’ aangebroken voor Monica en ze heeft het gevoel dat vloggen daar niet meer bijhoort. “Ik heb het gevoel dat ik nu in een fase ben waarin er heel erg veel verandert in mijn leven. En dat ik ook best wel veel struggelde met mezelf en wat ik wil in het leven, met alle ballen hooghouden als moeder, maar ook in je privéleven, relatie en vrienden”, vervolgt ze in tranen.

Het verdrietige nieuws houdt daarmee niet op, want Monica vertelt dat zij en Robbert een punt achter hun relatie hebben gezet. “Rob en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan”, zegt ze. “Ook dat is een fase die weer verschrikkelijk kut is om door heen te gaan. Hij is een groot onderdeel geweest in Zara-Lizzy haar leven”, legt ze uit. “We hebben samen besloten om uit elkaar te gaan en we hopen vrienden te kunnen en mogen blijven en we hopen ook dat hij en Zara-Lizzy voor altijd nog een band kunnen hebben, want hij is gewoon drie jaar in haar leven geweest van de vier jaar dat ze bestaat. Daarin moeten we een weg gaan vinden en dat is echt best wel zwaar.”

Ze vraagt haar volgers om begrip en hoopt dit allemaal rustig te kunnen verwerken. Ook belooft de presentatrice dat ze haar YouTube-kanaal nog niet zal verwijderen, maar dat ze nadenkt over andere formats. “Maar het blijven delen van alles wat er speelt in mijn leven, kan ik gewoon even niet meer. Het voelt voor mij als de juiste keuze.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: YouTube, Brunopress

Laatste nieuws