Temptations Jaydi en Sonny herenigd in Eating with my Ex

'We wisten allebei dat het een zinkend schip was'

Een punt achter je relatie zetten en vervolgens een aantal jaar later samen aan tafel dineren: de meeste mensen moeten er niet aan denken. Speciaal voor het programma Eating With My Ex: Going Dutch namen Jaydi en Sonny, bekend van Temptation Island: Love or Leave, een sprong in het diepe. Enne, dat belooft ongemakkelijk te worden!

Bijzondere uitspraken

Jaydi en Sonny hadden drie jaar een relatie toen ze aan Temptation Island: Love or Leave meededen. De twee waren spraakmakende deelnemers, en dan vooral om de bijzondere uitspraken van Sonny. Toen ze nog maar net van elkaar gescheiden waren, hoorden we Sonny al dingen zeggen als dat hij “de hele tafel wilde proeven” en dat hij “de honderd aan wilde tikken”. Toen Jaydi deze beelden zag, was ze allesbehalve onder de indruk. Ze besloot dan ook niet veel later dat hun relatie officially over was en liet dit weten in een videoboodschap. Dit kwam hard binnen bij Sonny, en dat liet-ie weten ook. Zo vond hij het ongelooflijk dat “drie jaar hulp in één week wordt weggegooid” en noemde hij Jaydi zijn “levensproject”. Een gelijkwaardige relatie? Dat leek het niet bepaald te zijn…

Jaydi viel ondertussen als een blok voor Temptation-verleider ‘Pretty Rick‘, maar ook deze relatie kwam tot een einde. Vorig jaar nog raapte Jaydi al haar moed bijeen om plaats te nemen aan tafel bij Eating With my Ex met Ricky, de verleider die ervoor zorgde dat haar relatie met vriend Sonny eindigt. Maar nu vindt zij het ook tijd om haar ex-vriend Sonny onder ogen te komen.

Rond de tafel

Even gezellig eten met je ex is niet iets waar de meeste mensen om staan te springen. Toch besluiten Jaydi en Sonny dat het hoog tijd is om met elkaar rond de tafel te gaan. Enne, dat leverde toch wel ongemakkelijke momenten op. “We wisten allebei dat het een zinkend schip was”, stelt Sonny, waarop Jaydi antwoordt “Als jij de uitspraken niet had gedaan die je toen die tijd had gedaan, had ik me nooit opengesteld.”

Ook is Jaydi benieuwd hoe Sonny de periode na hun deelname aan Temptation Island heeft ervaren en Sonny is op zijn beurt benieuwd door wie van de twee hun relatieproblemen nou precies zijn gekomen. Juicy!

De aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch is aankomende vrijdag te zien op discovery+.

Bron en beeld: Eating With My Ex: Going Dutch

Laatste nieuws