Waarom TikTokkers massaal micellair water in een sprayfles doen

Hoezo hebben wij hier niet eerder aan gedacht?

Voor de nieuwste beauty- en fashionhacks openen wij al snel TikTok en ook vandaag stelde de app weer niet teleur. Op dit moment gaan TikTokkers namelijk massaal aan de haal met micellair water en een sprayfles. Waarom hebben wij hier niet eerder aan gedacht?

Make-up afhalen

Wie make-up draagt weet ook hoe belangrijk het is om de producten er in de avond weer goed af te halen. Veel mensen gebruiken hier miclellair water voor. Begrijpelijk, want het product heeft veel voordelen. Zo is het geschikt voor alle huidtypes, hydrateert het je huid en haalt het gemakkelijk vuil en oliën weg uit je poriën. Deze TikTok-hack is dan ook een game changer voor iedereen die micellair water gebruikt. Enne, het enige wat je nodig hebt, is een sprayfles.

@atosaaghakhani

Guys, take your micellar water and put it in a spray bottle NOW 🤌💗 Thank you to @sharellegrace for this life-changing beauty hack! 💗Products💗 @garnierusa micellar cleansing water with rose water #beautyhack #beautyhacks #beautyhacksmakeup #beautyhacksskincare #beautyhacksforwomen #micellarwater #micellarwaterseamakeup #micellarwaterhacks

♬ Boy’s a Liar – PinkPantheress

Sprayen

In plaats van je micellair water eerst op een watje te doen als je je gezicht wil reinigen, laat TikTokker Atosa Aghakhani zien dat dit veel makkelijker kan. Ze doet namelijk haar micellair water in een sprayfles en als ze haar make-up wil afhalen, sprayt ze het product rechtstreeks op haar gezicht. Zo haal je met een watje supermakkelijk je make-up van je gezicht zonder dat je product verspilt door het eerst te laten intrekken in een watje. Easy!

Bron: Fem Fem | Beeld: Pexels

Laatste nieuws