Vandaag is de geluksdag van het sterrenbeeld Maagd

Het staat in de sterren geschreven!

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Lucky you! Vandaag, zaterdag 27 mei, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Maagd: 24 augustus – 22 september

De planeten laten jou de komende periode vaak met rust en dat betekent dat jij letterlijk in rustiger vaarwater terecht komt. Een ideale tijd dus om vaker iets voor jezelf te gaan doen of met vriendinnen af te spreken. Werk aan je gezondheid en zorg voor voldoende beweging. Dit is voor jou geen periode om dingen in gang te zetten of aan iets nieuws te beginnen. Pluk de vruchten van wat je eerder in gang hebt gezet en geniet daar vooral van.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Ginny & Georgia (Netflix)

Laatste nieuws