Musthave: met deze nieuwe lippenbalsem van Labello met hyaluronzuur houd jij je lippen zacht

De nieuwe lippenbalsem van Labello zorgt ervoor dat jouw lippen voller en gladder worden!

Lippenbalsem zit vaak steevast in onze handtas wanneer we de deur uitgaan. Droge lippen zijn namelijk the worst. Gelukkig is er voor die droge lippen een ideale oplossing, want Labello komt nu met een nieuwe variant waarvan je lippen absoluut gaan stralen!

Stralende lippen

De lippenbalsems van Labello kunnen eigenlijk niet ontbreken in jouw beauty stash. Voor veel mensen is lipverzorging nog geen vast onderdeel in hun beautyroutine, maar dat zou het eigenlijk wel moeten zijn. We willen natuurlijk allemaal stralende plumpy lippen à la Madelyn Cline, maar daarvoor moet je jouw lippen wel goed verzorgen. Droge, ruwe lippen zijn erg vervelend en kunnen zelfs pijn doen. Het is niet gek dat we massaal naar de lippenbalsem grijpen als we de velletjes voelen opkomen. De nieuwe Labello Hyaluron Lip MoisturePLUS zorgt er niet alleen voor dat de lippen intensief gehydrateerd zijn, het geeft ze ook nog eens een stralende look.

De nieuwe lippenbalsem is doordrenkt met een innovatieve technologie om je lippen diep in de opperhuid te hydrateren en ze zichtbaar voller en gladder te maken. En allemaal dankzij één geheim ingrediënt: hyaluronzuur. Aha!

Lipverzorging

Glowy & glossy lips zoals we ze in de nineties en zero’s zagen zijn weer helemaal hot en happening op dit moment. Helaas creëer je zulke lippen niet alleen met slechts een lipgloss, maar is het belangrijk om je lippen goed te verzorgen. Tijdens je huidverzorgingsroutine worden lippen nog wel eens vergeten, terwijl het juist belangrijk is om je lippen goed te hydrateren. De Labello Hyaluron Lip MoisturePLUS is de optimale lippenbalsem om toe te voegen aan je beautyroutine. De lippenbalsem zorgt voor glanzende en zachte lippen, die je de hele dag een verzorgde look geven.

€5,99

Hyaluronzuur

De formule bevat puur hyaluronzuur en een vernieuwde technologie die zorgt voor een niet plakkerige en ultralichte textuur. Naast dat de lippenbalsem makkelijk is om aan te brengen, geeft het ook nog eens onmiddellijk een merkbare hydratatieboost, en dat voor 24 uur lang. Ook zorgt de verzorgende formule ervoor dat liplijntjes zichtbaar worden verminderd. Dus, hello plumpy lips!

De Labello Hyaluron MoisturePLUS is vanaf nu verkrijgbaar bij de drogist. Rennen maar!

Bron & Beeld: Labello

Laatste nieuws