Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Too bad! Oh Oh Cherso-sterren Roos en Vincent zijn uit elkaar

Roos heeft het nieuws op haar Instagram gedeeld.

Treurig nieuws! Roos en Vincent, beter bekend als Little Princess en Sniper uit de Oh Oh-serie kondigen vandaag op Instagram aan dat ze niet meer samen zijn.

Uit elkaar

Roos en Vincent vormden al tijdens de opnames van Oh Oh Cherso in 2010 een stelletje. De twee waren sindsdien onafscheidelijk, maar er is – zo'n dertien jaar later - toch echt een einde gekomen aan het sprookje van de twee. Nadat er op het kanaal van Juichechannel al geruchten over het stel rondging, maken Roos en Vincent vandaag zelf bekend dat het over en uit is. Volgens het juice-kanaal zou Vincent een verhouding hebben gehad.

"Liefde overwint altijd… Onze liefde niet 💔 Ik weet er al een tijdje van en hierdoor zijn Vincent en ik niet meer samen", schrijft Roos vanmiddag op Instagram bij een video van hen samen. Aah...

12,5 jaar samen

In januari dit jaar vierden de twee nog hun 12,5-jarig jubileum. “12,5 jaar is niet niks”, schreef Roos toen nog op Instagram. “Zoveel samen meegemaakt, het begon zo heftig en ons hele leven stond op zijn kop. Zonder Vin had ik het toen niet gered en andersom. Samen mooie reizen gemaakt, hard gewerkt en gefeest. Belangrijke keuzes gemaakt, moeilijke en pijnlijke periodes gekend. Onze geliefde bekroond met ons huwelijk. Twee kindjes mogen krijgen. Elkaar bijna kwijtgeraakt en toch weer gevonden”, aldus Roos. Het voormalig realitykoppel heeft twee zoontjes: Jesse (5) en Seph (2).

Bron & Beeld: Instagram @roosvgelder