Babynieuws: Luuk Ikink voor de derde keer vader geworden

Op Instagram deelt het koppel al een kiekje van hun pasgeboren spruit.

Een extra speciaal cadeautje op Moederdag voor Simone Wijnands, de vrouw van Luuk Ikink: zij is vrijdag bevallen van hun derde kindje. Op Instagram deelt het koppel het heugelijke nieuws.

Foto

Hielke Ingmar Ikink, zoals de kleine spruit heet, is op vrijdag 12 mei geboren. Op Instagram deelt Simone een foto van het pasgeboren baby’tje. “Het mooiste moederdagcadeau kreeg ik al afgelopen vrijdag”, schrijft ze. Onze zoon, Hielke Ingmar Ikink. Hij is alles waar we op hoopten 💙. Enorm trots op hem, mezelf, ons gezin.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 🌻Simone Wijnands (@simonewijnands_)

Comments

Op the gram regent het felicitaties en lieve reacties voor Luuk en Simone. Onder andere Chantal Janzen, Bettina Holwerda en Royce de Vries (die een dag eerder zelf opnieuw vader is geworden van een zoontje) plaatsen een lieve comment onder de foto.

Love story

De RTL Boulevard-presentator is al tien (!) jaar samen met Simone, al was dat niet zo vanzelfsprekend. De twee leerden elkaar kennen tijdens het kennismakingsweekend van de opleiding journalistiek in 2001. “Ik wist meteen dat ik haar heel leuk vond toen ik haar voor het eerst zag op de bonte avond van het introductieweekend”, liet Luuk daarover weten in een interview met Playboy. Toch betekende die chemistry tussen de twee niet dat het meteen dik aan was. “Ik ben altijd heel slecht geweest in een eerste move maken,” geeft de presentator toe. Toch vonden ze hun weg naar elkaar. Het duurde uiteindelijk vier jaar voordat ze een happy couple vormden. Cute!

Luuk en Simone hadden samen al twee kindjes: zoon Lieuwe en dochter Jelka. Die kids worden dus nu grote broer en zus van de kleine Hielke. Congratz namens Grazia!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @simonewijnands_ | Beeld: NL Beeld, Instagram @simonewijnands_

Laatste nieuws