Luuk Ikink en zijn vrouw maken geslacht baby bekend

En het wordt een...

Afgelopen november maakten presentator Luuk Ikink en zijn vrouw Simone bekend dat ze in verwachting zijn van hun derde kindje. In de uitzending van RTL Boulevard vertelde Luuk gisteravond wat het geslacht van hun aanstaande spruit wordt.

Gezin

Presentator Luuk Ikink kennen we allemaal van zijn werk voor RTL Late Night en RTL Boulevard. Wist je echter dat hij al z’n halve leven samen is met dezelfde lady? Ze zijn zelfs al tien jaar getrouwd en hebben twee kinderen samen. Zoon Lieuwe, en dochter Jelka. De derde is on his way. En ja, his way, want Luuk en Simone krijgen nog een zoon!

Zoontje

Simone had het heugelijke nieuws al verklapt in haar eigen podcast, podnataal, die gaat over zwangerschap en bevallen. “Iedereen mag weten dat we een jongetje krijgen”, vertelde de presentator gisteren in de uitzending met een glimlach. Congrats, Luuk en Simone!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 🌻Simone Wijnands (@simonewijnands_)

De twee leerden elkaar kennen tijdens het kennismakingsweekend van de opleiding journalistiek in 2001. “Ik wist meteen dat ik haar heel leuk vond toen ik haar voor het eerst zag op de bonte avond van het introductieweekend”, liet Luuk daar over weten in een interview met Playboy. Toch betekende die chemistry tussen de twee niet dat het meteen dik aan was. “Ik ben altijd heel slecht geweest in een eerste move maken,” geeft de presentator toe. Toch vonden ze hun weg naar elkaar. Het duurde uiteindelijk vier jaar voordat ze een happy couple vormden. Aahw!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws