Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Mike en Zach duiken op in dit programma

Dit hadden we niet verwacht.

Deelnemers van Temptation Island, Love Island of Ex on the Beach zien het vaak wel zitten om opnieuw mee te doen aan een realityprogramma. Zo is het niet de eerste keer dat we een oud-deelnemer van Temptation Island weer terugzien in Ex on the Beach. Maar we hadden niet verwacht Temptations Mike (huidige editie) en Temptations Zach (2020 editie) terug te zien in dít programma...

Lingo

Jawel, Mike en Zach waren gisteren te zien in Lingo. "Vrienden Mike en Zach spelen tegen vriendinnen Kim en Desy", vertelt een enthousiaste Jan Versteegh.

Wij zagen het niet aankomen dat Mike mee zou doen aan het spelprogramma, en Mike zelf had het ook niet verwacht. "Toen ik vanochtend mijn bed uitstapte, wist ik nog niet dat ik hier vanavond zou zijn", vertelt Mike lachend. Zach zou namelijk met een andere vriend meedoen aan programma, maar dat was zijn vriend helemaal vergeten. Gelukkig was Mike niet de beroerdste en nam hij deel aan het programma zonder te oefenen.

Afloop

Mike mocht dan niet hebben geoefend, toch had hij al snel zijn eerste woord goed. Ook Zach wist al snel een woord goed te raden.

Hoewel de heren hun stinkende best deden, wisten ze de finale helaas niet te halen. Wel kregen ze als beloning voor hun moeite een paar Lingo-sokken mee naar huis. Iets is beter dan niets, nietwaar?

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)