Vanaf deze datum is het vijfde seizoen van Mocro Maffia op Videoland te zien

Bijna!

We wachten al langer dan een jaar op het nieuwe seizoen van Mocro Maffia, maar the wait is almost over. In de aftiteling van de film Tatta werd namelijk bekendgemaakt op welke datum het vijfde seizoen van start gaat.

Tatta

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat we het vierde seizoen van Mocro Maffia konden bingen. Gelukkig weten we inmiddels dat er een vijfde seizoen op komst is. Maar trakteerde Videoland ons vorige week met een extraatje, namelijk met een film als vervolg op de serie.

De Mocro Maffia-film Tatta is sinds vorige week op Videoland te zien. Hierin komen we meer te weten over waar Tatta al die tijd heeft uitgehangen. In seizoen vier was hij – na de ontvoering van Samira (Zineb Fallouk), de zus van Paus (Achmed Akkabi – namelijk spoorloos. In de film zien we hem eindelijk terug en wat hij heeft gedaan. Grote kans dat jij als Mocro Maffia-fan de film al hebt bekeken, maar dat je ‘m bij de aftiteling en credits meteen hebt uitgezet.

Releasedatum

Na de aftiteling werd echter iets belangrijks aangekondigd, namelijk de datum voor het vijfde seizoen. Zo werd er na de credits nog een fragment getoond waarin te zien is hoe Paus en Potlood zich voorbereiden op een geheime operatie. Daarna verschijnt er in beeld: ‘Mocro Maffia seizoen 5, juni 2023′. Spannend!

Gaat het Tatta in het vijfde seizoen lukken om wraak te nemen op Paus? Of schiet hij zich hier in zijn eigen voet? We shall see. We moeten dus nog iets langer dan een maand wachten. Wij beginnen vast met aftellen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Mocro Maffia (Videoland)

Laatste nieuws