Jaaaa! Mocro Maffia krijgt een vijfde seizoen

Hier worden we blij van!

Lees ook

De laatste aflevering van het vierde seizoen van Mocro Maffia is inmiddels te zien op Videoland. Heel sad dat het alweer de laatste aflevering is natuurlijk, maar gelukkig komen de makers van de serie met goed nieuws. Er komt namelijk ook nog een vijfde seizoen!

De Paus

Het heuglijke nieuws werd gisteren bekendgemaakt. Achmed Akkabi ofwel ‘De Paus‘ vertelde dat er nog een vijfde seizoen komt, maar dat hij zijn werk als creative producer wel over zal dragen aan iemand anders. “Allereerst had ik nooit durven dromen dat er ooit een seizoen 5 zou komen van deze serie, de dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft meegewerkt”, zegt de acteur in een reactie. Victor D. Ponten neemt zijn rol als producer over, al zal Achmed nog wel mee schrijven aan het nieuwe seizoen.

“Victor zal het stokje van creative producer voor het komende seizoen van mij overnemen, zodat de cirkel mooi rond is. Bij seizoen 1 werd ik immers zelf ingebracht als nieuwe creative. Ik blijf wel betrokken als één van de schrijvers.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mocro Maffia (@mocromaffiadeserie)

Release

We zijn enorm benieuwd wat we in het vijfde seizoen van de serie allemaal kunnen verwachten. Door de teaser op Instagram wordt in ieder geval duidelijk dat het nieuwe seizoen pas in 2023 verschijnt.

Echter, voorafgaand aan het derde en vierde seizoen verschenen er korte films, geïnspireerd op een personage. Zo was er voorafgaand een seizoen 3 een korte film over Komtgoed te zien en was dat voor seizoen 4 een film over Meltem. Hopelijk kunnen we ons voor het vijfde seizoen ook opmaken voor zo’n leuk voorproefje. We can’t wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook