Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit advies gaf Evie aan Miriam tijdens hun deelname aan Temptation Island

Aha!

Miriam doet samen met Lester mee aan het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Dat Miriam in de afleveringen niet bepaald een blad voor haar mond neemt, is ook koppel Mike en Evie opgevallen. In Drama Island vertelt Evie dan ook dat ze Miriam tijdens hun deelname het advies gaf om niet zomaar alles te zeggen.

Jaloezie

Mike en Evie verlieten vroegtijdig Temptation Island: Love or Leave. In Drama Island blikt het koppel terug op hun korte deelname, en bespreken ze het topic jaloezie. Iets wat niet echt speelt bij Mike en Evie.

Jaloezie lijkt echter wel een topic te zijn voor Shanta en Joël, die beiden behoorlijk jaloers kunnen zijn. "Ze is een stuk jonger hè. Ik scheel negen jaar met haar", deelt Mike over Shanta. "Toen ik jonger was, was ik ook jaloers." Toch durft Mike niet te zeggen dat jaloezie de relatie van Shanta en Joël kapotmaakt. "Ik denk het op lange termijn niet werkt, maar nu voor hun... Wie ben ik om te zeggen dat dat niet werkt? Zij hebben elkaar daarin gevonden, dus als je beide daar hetzelfde over denkt, zal het werken."

Lester en Miriam

Host Sanne is vervolgens benieuwd hoe Mike en Evie over de jaloezie van Miriam denken. "Hetzelfde verhaal", begint Mike. "Miriam is ook nog jong. Dat zie je in de uitspraken die ze doet. Je ziet ook dat ze achteraf op het internet kapot wordt gemaakt van: 'Eerst is ze niet jaloers en dan wel.' Weet je, ze is nog heel jong. Dus wat verwacht je van die meid? Het neemt niet weg dat het heftig is wat ze zegt en doet – ik praat het niet goed. Maar het past wel bij haar leeftijd; dat ze zo in die mood swings zit." Ook Evie neemt het vervolgens op voor Miriam. "Zo was ik zelf ook op die leeftijd. Toch vind ik het wel heel heftig."

Advies

Evie vertelt dat ze Miriam tijdens hun deelname aan het programma dan ook het advies gaf om niet zomaar alles te zeggen. "Toen ik daar nog zat, heb ik heel vaak gezegd: 'Miriam, let op je woorden. Pas op met wat je zegt, dit is niet leuk, dit wil je niet over een paar jaar terugzien. Toen had ze wel even een besefmomentje, maar vervolgens gebeurde het weer en zei ik: 'Miriam, je doet het weer.' En toen dacht ze: ooh, oohja! Ze heeft het niet door."

Evie wilde Miriam graag advies geven om te letten op wat ze zegt, omdat ze bang is dat Miriam spijt zal krijgen van haar woorden. Evie wilde Miriam dan ook het liefst beschermen voor haar woorden. "Dat ik dacht: ooh, doe dat nou niet."

Evie benadrukt dan ook dat Miriam het echt niet zo slecht bedoelt. "Ze is gewoon heel jaloers en dan triggert er iets bij haar dat ze helemaal gek wordt", concludeert Evie.

Leuke meid

Evie en Mike voegen vervolgens toe dat Miriam een heel leuke meid is. En tegen hen altijd lief was. "Ja, tegen ons wel", deelt Evie. "Ze zat natuurlijk één dag bij ons in de villa, en ik dacht dat ze single was. Ze was gewoon een heel leuke meid, gewoon relax. Ik heb nog met haar gelachen en gedanst", deelt Mike.

Bron: Drama Island | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)