Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lena gaat opnieuw onder het mes: 'Ik wil nu weer vet laten weghalen'

Lena legt uit wat ze van plan is.

Nederlandse premiere Creed 3

Na haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle ging het op social media veelal over het uiterlijk van Lena SemenovaDe beauty vertelde openhartig over haar Brazilian Butt Lift en dat ze daar spijt van heeft. Toch gaat Lena binnenkort weer onder het mes, zo vertelde ze aan VROUW Magazine.

BBL

Eind januari vertelde Lena aan tafel bij Jinek dat vooral Instagram haar keuze om een Brazilian Butt Lift te nemen sterk heeft beïnvloed. De perfecte lichamen die voorbijkwamen op het platform triggerde toch een onzekerheid. “Ik was niet heel erg tevreden met mijn eigen lichaam, want ik sportte ook best wel veel. Toen heb ik de kans gekregen om een Brazilian Butt lift te doen”, legt Lena uit.

Na de eerste operatie volgde al snel een tweede en daar heeft de realityster best wel spijt van. ”De laatste behandeling die ik heb laten doen was door een arts die nogal mijn lichaam heeft verminkt”, vertelt ze. Op de vraag of ze nu ongelukkig is met haar billen antwoordt ze “niet per se doodongelukkig maar, ik vind het wel zonde dat ik er überhaupt ooit aan ben begonnen.”

Spijt

“Als ik het terug kon draaien had ik het ook nooit gedaan”, vertelt Lena. De operatie heeft haar lichaam namelijk zo dusdanig veranderd, dat ze minder goed kan bewegen. “Mijn lichaam is niet meer zoals het voorheen was, het is ook niet meer lenig. Mijn bouw is ook echt heel erg veranderd.

Daarom heeft Lena besloten om opnieuw onder het mes te gaan. Dit keer om vet te laten weghalen. “Ik wil nu weer vet laten weghalen, want het eerste wat ik zie als ik in de spiegel kijk zijn mijn billen”, aldus Lena. Ook ervaart ze soms op straat dat mensen naar haar kijken. "Mensen kijken ernaar als ik op straat loop. Dat is vervelend. Ze hebben te veel vet teruggezet op mijn billen en heupen”, zegt ze in VROUW Magazine. 

Lena's moeder vindt ook dat het nu too much is bij haar dochter. “Ik heb vanaf het begin gezegd dat ze haar natuurlijke zelf moet blijven." Lena geeft aan te weinig naar haar moeder te hebben geluisterd. "Ik ben ook benieuwd naar haar mening, maar door mijn koppigheid heb ik helaas te vaak mijn eigen wil doorgezet.”

Bron: Vrouw Magazine | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230228 - Nederlandse premiere Creed 3 Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Lena Semenova