Lena over vallen in Echte Meisjes in de Jungle: ‘Kwam voornamelijk door iets anders’

'Ik had nooit gedacht dat dit een probleem zou zijn in m'n leven.'

We kennen Lena natuurlijk uit Ex On The Beach, maar recent zat de beauty ook in het populaire programma Echte Meisjes in de Jungle. En hoewel de realityster in de jungle zich van een hele andere kant heeft laten zien, blijkt toch niet alles zo perfect. Zo viel ze om de haverklap om, iets waar veel om gelachen werd. Velen dachten dat dit voornamelijk kwam door haar BBL, maar in gesprek met Spot On onthulde ze dat dit niet eens de grootste oorzaak was van haar geklungel in de jungle.

Spijt

“Ik voel écht spijt“, onthult Lena in de YouTube-video van Spot On. “Waarom ben ik begonnen met opereren? Waarom?” In de video staat met name de BBL van de beauty centraal. Zo onthult ze ook wat de gevolgen zijn nu ze er twee keer voor op de operatietafel heeft gelegen. “Ik kan niet normaal meer kleren aantrekken. Ik heb het idee dat ik echt goed moet opletten wat ik aantrek. Het kan er heel snel ordinair uitzien.” Zelfs liggen en zitten kunnen vermoeiend zijn voor de realityster. “Soms doet het ook best wel pijn eigenlijk. En ik voel me ook best een stuk zwaarder.”

Grootste gevolg

Voor het grootste gevolg van haar BBL haalt Lena Echte Meisjes in de Jungle erbij. “Ik viel daar heel vaak. Ik heb toen als grap gezegd: ‘Dat komt door mijn zware kont en m’n grote borsten’.” Maar dit bleek niet eens de grootste oorzaak te zijn van haar geklungel. “Het kwam voornamelijk door de B12 te kort. Maar ik moet zeggen, omdat ik niet helemaal in evenwicht ben, kan het soms zijn dat als ik even niet goed oplet, ik wel snel achteroverval doordat mijn heupen en kont net even wat uitsteekt.”

En hoewel Lena telkens lacht als ze erover praat, weet ze goed dat haar situatie het heel erg is. “Het is echt heel erg. Ik had nooit gedacht dat dit een probleem zou zijn in m’n leven.”

Oorzaak

Toch snappen veel mensen niet waarom Lena besloot om onder het mes te gaan. De beauty zag er immers a-ma-zing uit in Ex On The Beach. Ook zijzelf ziet dat nu in. “Ik was heel tevreden hoe ik eruitzag. Ik was niet zo beïnvloed door social media en mensen om me heen die er goed uitzagen. Ik was heel blij met m’n lichaam, totdat ik dit wereldje in kwam en alleen maar vrouwen met grote billen en volle borsten zag. Toen wilde ik dat ook allemaal hebben.”

Bron: YouTube Spot On | Beeld: NL Beeld, YouTube Spot On

Laatste nieuws