Meet Grazia’s nieuwste columnist: Jaimie Vaes

'Ik hoop dat jullie de échte Jaimie Vaes gaan zien'

Mogen we je voorstellen: Grazia’s nieuwste columnist Jaimie Vaes. Elk nummer vertelt ze over haar fabulous life of een onderwerp dat haar aan het hart gaat. Eén ding is zeker: Jaimie zal geen blad voor de mond nemen.

De echte Jaimie

Jaimie zal in haar column schrijven over dingen die ze meemaakt en die haar raken. “Ik wil jullie een kijkje geven in mijn dagelijkse leven, waarbij ik veel op reis ben. Maar ik zal me zeker ook uitspreken over actuele onderwerpen, zowel positief als negatief.”

“Ik denk dat het belangrijk is om de echte Jaimie te laten zien. Mensen zien bij mij vaak toch vooral de buitenkant of krijgen een beeld door wat ze lezen in de media. Ik wil graag wat meer de diepte in te gaan. Ik neem jullie mee in leuke en ook minder leuke gebeurtenissen, maar die hoop ik nu wel achter me te hebben gelaten.”

Misvattingen wegnemen

Jaimie wil met haar column laten zien dat haar leven echt niet zo glamourous is als het lijkt. “Tuurlijk ben ik op veel mooie, bijzondere plekken. Dat reizen heb ik altijd wel in me gehad, dat wanderlust gevoel”, geeft Jaimie toe. “Maar ik heb natuurlijk ook wel een normaal leven waarin ik moeder ben en hard werk aan mijn eigen business, en ik hoop die kant ook te laten zien.”

Ook hoopt Jaimie misvattingen die mensen over haar kunnen hebben, weg te nemen. “Mensen hebben misschien een beeld van mij dat oppervlakkiger is dan ik werkelijk ben. Ik heb in de verhalen rond mijn ex meer dan eens het stempel ‘golddigger‘ gekregen. Dan lees ik dingen als: ‘Ze kan niet meer voor zichzelf zorgen’, maar dat kan ik heel erg goed.”

“Veel mensen weten niet dat ik het allemaal alleen doe, ik krijg nul hulp of alimentatie. Ik wil heel graag van dit soort verhalen loskomen en meer mijn eigen ík laten zien. Dat het gaat over Jaimie en niet alleen maar over wat er de afgelopen tijd is gebeurd.”

Vanaf Grazia nummer 3, die op woensdag 26 april in de winkel ligt, zal Jaimie in haar column een inkijkje geven in haar leven. We can’t wait!

Interview: Jill Waas | Fotografie: Ruud Janssen | Visagie: Mitzy Malu

Laatste nieuws