Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaaa! Er komt een serie van Twilight

Jeugdsentiment!

Het is inmiddels alweer vijftien (!) jaar geleden sinds de eerste Twilight-film in de bioscoop te zien. Feeling old yet? Was jij destijds ook een grote fan van de films? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een serie, gebaseerd op de populaire boekenreeks!

Nieuwe serie

Ja, dat lees je goed. The Hollywood Reporter meldt dat Studio Lionsgate bezig is met een nieuwe televisieserie over Twilight. Vijftien jaar geleden werden de boeken van Stephanie Meyer al verfilmd in vijf delen: TwilightNew Moon, Eclipse en Breaking Dawn deel 1 en 2. Of de nieuwe serie ook weer op de boeken van Stephanie Meyer gebaseerd gaat worden is nog niet duidelijk, maar het zal in ieder geval in het Twilight-thema zijn.

Waarschijnlijk heb je de films (en boeken) al meerdere keren verslonden, dus we hoeven je geheugen vast niet op te frissen over het verhaal.

Wat weten we al over de serie?

We weten nog niet op welk platform de serie zal worden uitgezonden. Dit kan dus Netflix zijn, maar ook HBO Max of Amazon Prime Video. Wat we al wel weten, is dat producer Sinead Daly, die ook al meewerkte aan Tell Me Lies en The Walking Dead: World Beyond, het script waarschijnlijk schrijft. SerieTotaal meldt dat schrijfster Stephanie Meyer, misschien – net zoals bij de films – ook betrokken zal zijn bij de serie.

Of we acteurs Robert Pattinson, Taylor Lautner en Kristin Stewart eventueel terug gaan zien in de serie is ook nog niet bekend. Laten we het hopen! We wachten voor nu geduldig af tot er meer bekend wordt gemaakt over de Twilight-serie én gaan ondertussen alle vijf oude films weer even opnieuw bingen.

Bron: SerieTotaal, RTL Nieuws | Beeld: Twilight, YouTube