Dit weten we tot nu toe over Love is Blind seizoen 4

Nog heel even geduld en dan kunnen we het nieuwe seizoen eindelijk kijken!

Love is Blind is een van onze favoriete realityshows van Netflix. We kunnen dan ook niet wachten tot seizoen vier van het liefdesprogramma te zien is. Om het wachten wat dragelijker te maken hebben we alle info die we over het nieuwe seizoen hebben voor je op een rijtje gezet.

Release datum

Love is Blind seizoen vier bestaat weer uit twaalf afleveringen die in vier delen te zien is. De eerste vijf afleveringen zijn te zien vanaf 24 maart. Vervolgens komen er elke vrijdag weer een paar nieuwe afleveringen op Netflix te staan:

Vrijdag 24 maart: afleveringen 1 – 5
Vrijdag 31 maart: afleveringen 6 – 8
Vrijdag 7 april: afleveringen 9 – 11
Vrijdag 14 april: aflevering 12

Andere locatie

Love is Blind werd tot nu toe elke keer in een andere Amerikaanse stad gefilmd. Zo werd er eerder gefilmd in Atlanta, Chicago en Dallas. Ook seizoen vier werd in een andere stad opgenomen, namelijk: Seattle.

Nick Lachey en Vanessa Lachey zijn weer van de partij

Als je aan Love is Blind denkt, denk je vrijwel meteen ook aan het presenteerkoppel Nick en Vanessa Lachey. Het is dan ook niet zo gek dat de twee zowel seizoen vier als vijf (die ook al is gefilmd) presenteren. In een interview met Women’s Health lichtte Nick alvast een tipje van de sluier op over seizoen vier. “Dit seizoen is zo anders dan de voorgaande seizoenen.” Volgens hem heeft dit ook te maken met het feit dat dit seizoen weer op een andere locatie is opgenomen. “We hebben nu vijf seizoenen gefilmd. Elk seizoen is zo verschillend; dat maakt het programma ook zo interessant. Elk seizoen is weer intrigerend voor ons en benaderen we met een nieuw perspectief.”

Trailer

Ondanks dat seizoen vier bijna van start gaat, heeft Netflix de deelnemers nog niet bekend gemaakt. Wel deelde Netflix onlangs een teaser op onder meer YouTube.

Programma

In Love is Blind gaan vijftien mannen en vijftien vrouwen op zoek naar de liefde in een sociaal experiment waarbij ze elkaar niet kunnen zien. Ze zitten in afzonderlijke pods en communiceren met elkaar door een muur. De singles krijgen slechts tien dagen de tijd om elkaar te leren kennen. Als ze elkaar in het echt willen zien, moeten ze zich eerst in de pods verloven.

Dat deelnemers middels Love is Blind de ware tegen kunnen komen, bewees een aantal koppels al. Zo zijn Amber Pike en Matt Barnett (S1), Lauren Speed en Cameron Hamilton (S1), Alexa Alfia en Brennon Lemieux (S3) en Colleen Reed en Matt Bolton (S3) nog steeds happily married! 

Bron: Women’s Health | Beeld: Netflix (Mitchell Haaseth)

Laatste nieuws