Heel goed nieuws voor Love is Blind-fans

Het liefdesprogramma krijgt een vierde én vijfde seizoen.

Na alle drama in de eerste twee seizoenen van Love is Blind kunnen we niet wachten tot het derde seizoen van start gaat. Hoewel het nog onbekend is wanneer het derde seizoen te zien is op Netflix, heeft de streamingdienst wel alvast ander leuk nieuws bekend gemaakt. Er komt namelijk nog een vierde én vijfde seizoen van het liefdesexperiment!

Love is Blind 

In Love is Blind gaan vijftien mannen en vijftien vrouwen op zoek naar de liefde in een sociaal experiment waarbij ze elkaar niet zien. Ze zitten in afzonderlijke pods en communiceren met elkaar door een muur. De singles krijgen tien dagen de tijd om elkaar te leren kennen. Maarre, als ze elkaar willen ontmoeten, moeten ze zich eerst in de pods verloven.

In het tweede seizoen van Love is Blind zagen we dat de liefde – in sommige gevallen – écht blind is. Zo zijn Nick en Danielle en Jarrette en Iyanna na bijna een jaar nog steeds happily married. In andere gevallen was de liefde helaas wat minder blind (we’re looking at youShake). Hoe dan ook, het tweede seizoen was weer gevuld met heel wat ongemakkelijke gesprekken, steamy romances, fikse ruzies en natuurlijk spannende bruiloften.

Derde seizoen

Hoewel het tweede seizoen nog maar net achter de rug is, kunnen we nu al niet wachten tot het derde seizoen op Netflix verschijnt. Het lijkt erop dat we niet lang hoeven te wachten op een nieuw seizoen. Het derde seizoen, dat zich ditmaal afspeelt in de Amerikaanse stad Dallas, is namelijk al gefilmd. Variety meldde dat het derde seizoen waarschijnlijk dit jaar al op Netflix verschijnt. Net als de voorgaande seizoenen zal ook seizoen drie bestaan uit tien afleveringen. 

Overigens worden de stellen uit het tweede seizoen niet zomaar vergeten. Later dit jaar komt Netflix met Love is Blind: After the Altar, waarin de cast uit seizoen twee vertelt hoe het nu met ze gaat. We can’t wait! 

Het is nog onbekend wanneer de opnames voor het vierde seizoen van start gaan. 

Bron: People | Beeld: Netflix (Adrian S. Burrows SR.) 

Laatste nieuws