Oh no: verloving Temptation-Megan en EOTB-Dennis alweer gestrand

What happened?

Trouble in Dubai! Hoewel EOTBDDDennis nog niet zo heel lang geleden op één knie ging voor Temptations Megan, is dat sprookje – zoals het nu lijkt – alweer tot een einde gekomen. Op het Instagram-account van Megan is er namelijk geen spoor meer te bekennen van haar nieuwe lover Dennis. Hm, what happened?

Verloofd

Eind januari lieten de twee op hun Instagram-stories nog dolgelukkig weten dat ze verloofd zijn. “1000 times yes💍∞🤍”, schreef de Temptation Island-ster bij een foto van een prachtige ring. In gesprek met Reality FBI vertelde Megan openhartig over deze onverwachtse wending. “Ja haha, ik moet het allemaal even verwerken”, zegt ze. “Is heel snel gegaan alles, maar we zijn beide tot over onze oren verliefd dus waarom niet, yolo.”

Vreemdgaan

Toch blijkt er van een sprookjeshuwelijk geen sprake meer te zijn. Megan volgt Dennis namelijk niet meer op Instagram én heeft zijn naam uit haar bio gehaald. Enne, we weten allemaal dat het dan écht menens is.

Ook nu denkt Reality FBI de reden achter de breuk te weten. Er gaan namelijk geruchten rond dat Megan een bericht heeft gekregen van een onbekende dame, die beweert te hebben gezoend met Dennis tijdens hun relatie. De dame in kwestie beweert het volgende: “Hij zei ook dat jullie het op dat moment gezellig hadden, maar dat het geen relatie was.” Ai!

Belasting

Megan kwam nog niet zo heel lang geleden onder een vergrootglas te liggen nadat ze opbiechtte geen belasting te betalen voor haar Only Fans-account. Maar het bleef niet alleen bij een onthulling. De politie stond namelijk niet heel lang erna voor haar deur.

“Voor de politie aan mijn deur stond hebben we nog geprobeerd om mijn belastingen in te dienen, maar ik kon niet inloggen op Itsme. Ik heb geen belastingen ingediend dit jaar, dus ik heb ook geen fraude gepleegd. Ik heb ook gezegd dat ik bereid ben om de belastingen te betalen die ik verschuldigd ben”, liet ze weten aan Play Café.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Eating with my Ex (discovery+), NL Beeld

Laatste nieuws