Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

René en Annebel lichten tipje van sluier op over bruiloft

Worden we getrakteerd op een realityserie rondom het huwelijk?

Voor René en Annebel eindigde Temptation Island: Love or Leave in een sprookje. Tijdens het laatste kampvuur vroeg René zijn grote liefde ten huwelijk en dus vlogen ze als happy koppel terug naar Nederland. Inmiddels zijn ze alweer een tijdje verloofd en hebben ze na kunnen denken over de grote dag. Ze lichten aan presentator FawryNotSawry alvast een tipje van de sluier op.

Temptation-huwelijk

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je het vorige seizoen van Temptation Island hebben gemist, hierbij een kleine recap. René en Annebel deden mee om uit te zoeken of ze echt met de ware zijn en of René inmiddels geen playboy meer is. Dat dat inderdaad niet het geval was, bleek al snel. Hij had geen oog meer voor andere vrouwen en wilde zo snel mogelijk terug naar Annebel. De twee overleefden het avontuur dan ook moeiteloos en tijdens het laatste kampvuur ging René zelfs op één knie voor haar. Enne, she said yes!

Tipje van de sluier

In gesprek met Farja Farvardin gaan de twee lovebirds iets dieper in op hun trouwplannen. Na het showen van de mooie ring – inmiddels een iets luxer exemplaar dan de improvisatie-variant die René tijdens het Temptation avontuur aan haar gaf – vertellen ze wat ze voor ogen hebben. ''Wat we zeker weten is dat we niet in Nederland willen trouwen'', zegt Annebel stellig. Een romantische bruiloft in Italië kunnen we echter ook niet verwachten. "Ik denk wel een beetje die Tempa-vibe", legt René uit. Annebel grapt zelfs dat ze misschien de mannen-villa wel afhuren... ''Nee, dikke trauma'', vult ze aan.

De liefde vieren

De twee willen het zeker niet bij één feestje houden. "Het lijkt ons wel heel mooi om met een kleine groep, familie en echte vrienden, om dat in het buitenland te doen.'' In Nederland willen ze echter een feest organiseren waar iedereen uit hun kring welkom is." Wanneer Fawry hint op een realityserie rondom de bruiloft, antwoord René: ''Wie weet.'' Oeh!

Bron: Love Reality | Beeld: Tara Fotografie