Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jake Paul over relatie met Jutta Leerdam: 'Ze is een engel'

How cute!

Sinds ze onlangs hun relatie op Instagram bevestigden, steken Jutta Leerdam en Jake Paul hun liefde voor elkaar niet meer onder stoelen of banken. In zijn nieuwste YouTube-video verzekert Jake ons er nóg maar eens van dat hij tot over zijn oren verliefd is op de Nederlandse schaatsster.

Ingewikkeld

Terwijl de lovebirds in de video obviously vertoeven in een privéjet, grappen ze eerst dat ze beiden nog single zijn. Daarna volgt een mysterieus gesprek, waarin Jutta vraagt hoe het nu eigenlijk precies zit tussen hen. "Wij weten het, maar het is ingewikkeld", antwoordt Jake dan, een tikkeltje sarcastisch.

Zo complicated lijkt het daarna overigens helemaal niet, want de tortelduifjes kunnen niet van elkaar afblijven, en Jake Paul heeft zelfs al iets ontdekt aan zijn liefje wat niet iedereen weet. "Wanneer ze blij is of een beetje overweldigd, dan gaat ze huilen", vertelt hij lachend.

Liefdesverklaring

Later in de video gaat Jake wat serieuzer in op zijn relatiestatus met Jutta. "Ik heb een nieuwe vriendin, dat is cool", begint de bokser, waarna hij een ware liefdesverklaring aan de schaatsster aflegt. "Het is zo verfrissend. Ze is een wereldkampioen en ik ben zo onder de indruk van haar werkethiek. Ze is echt een engel, ze heeft zo’n puur hart, is genereus en heeft mij echt geholpen toen ik door een donkere periode ging", aldus Jake. Wat lief!

Bron: RTL Boulevard, YouTube Jake Paul | Beeld: NL Beeld