Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Stijlvol de zomer in: essentiële items om aan te schaffen

Laat dat zonnetje maar komen!

De zomer is een tijd van zon, zee, strand en natuurlijk stijl! Het is belangrijk om je garderobe voor te bereiden op deze warme maanden, zodat je kan genieten van het mooie weer terwijl je er fantastisch uitziet. Van zomerjurkjes tot zonnebrillen en van strandtassen tot hoeden, er zijn enkele essentiële items die je absoluut nodig hebt om stijlvol de zomer in te gaan. In dit artikel bespreken we de musthave items om te investeren in deze zomer, zodat je moeiteloos een unieke zomer stijl kan creëren waarmee je de show zal stelen deze zomer. Laten we beginnen met het verkennen van deze essentiële zomeritems! 

Musthaves

De zomer is een geweldige tijd om je garderobe op te frissen en stijlvolle kledingstukken toe te voegen. Hier zijn enkele musthaves kleding items voor deze zomer: 

Zomerjurken: Lichte, luchtige jurken zijn perfect voor warme zomerdagen. Kies voor bloemenprints, felle kleuren en lichte stoffen zoals katoen en linnen. 

Loafers: Loafers geïnspireerd door herenstijl zijn een stijlvolle en comfortabele keuze voor zowel casual als formele gelegenheden. 

Witte broek: Een klassieke witte broek is veelzijdig en kan zowel chic als casual gedragen worden. 

Broek met split: Een broek met split voegt een vleugje flair toe aan je zomer outfit en is ideaal voor warm weer. 

Stijlvolle zonnebril: Bescherm je ogen tegen de zon met een stijlvolle zonnebril die bij je gezichtsvorm past. Zo bescherm je jezelf tegen de zon en kan je elke outfit afmaken.  

Zomertas of crossbody-tas: Kies voor een lichte, ruime tas die je dagelijkse benodigdheden kan dragen. Een cross-body tas is zowel praktisch als modieus. 

Sandalen: Zowel platte als hakken sandalen zijn essentieel voor de zomer. Ze zijn comfortabel en passen bij bijna elke outfit. 

Hoed: Een stijlvolle hoed beschermt je tegen de zon en voegt een vleugje elegantie toe aan je zomerlook. 

Luchtige blouses: Investeer in enkele luchtige blouses die je gemakkelijk kunt combineren met rokken, shorts en broeken. 

Korte broeken: Korte broeken zijn ideaal voor warme dagen en kunnen zowel casual als chic gedragen worden, afhankelijk van de stijl en het materiaal. 

Accessoires

Door deze zomerse items aan je garderobe toe te voegen, ben je klaar om stijlvol van het warme weer te genieten. Vergeet niet om accessoires zoals sieraden en riemen te gebruiken om je outfits een persoonlijk tintje te geven. Dus laat je inspireren door deze lijst wanneer je gaat shoppen voor nieuwe zomeroutfits! 

Dit artikel is in samenwerking met Hans Anders tot stand gekomen.

Bron: Hans Anders  | Beeld: Pexels