Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze en Yolanthe Cabau samen te zien in Het Jachtseizoen

Hoe leuk!

Binnenkort gaat er weer een gloednieuw seizoen van Het Jachtseizoen van start. In de hitserie van StukTV moeten BN'ers in feloranje boevenpakken uit handen blijven van de drie heren – en daarvoor hebben ze weer een hoop grote namen weten te strikken. Aan niemand minder dan Monica Geuze en Yolanthe Cabau de eer om het nieuwe seizoen af te trappen!

Het Jachtseizoen

Zijn rol al Bachelor laat Thomas van der Vlugt definitief achter zich, want hij gaat samen met Giel de Winter en Stefan Jurriëns weer op boevenjacht in een nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen. In de serie moet het drietal elke aflevering op zoek naar een ontsnapt bekend duo. Hiervoor hebben ze een bus vol geavanceerde technologie tot hun beschikking. Aan de BN'ers de taak om vier uur lang uit handen te blijven van hun drie achtervolgers.

Op de vlucht

De BN'ers moeten op de vlucht voor de heren van StukTV, maar hier zitten natuurlijk wel enkele regels aan vast. Zo mogen ze maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen ze geen gebruik maken van hun eigen telefoon en hebben ze geen geld. Daarnaast stuurt de GPS-tracker die ze dragen elke twintig minuten hun locatie door naar Giel, Thomas en Stefan. Zullen de twintig minuten voorsprong en hun sociale skills genoeg zijn om niet gepakt te worden?

Monica en Yolanthe

Niemand minder dan Monica en Yolanthe trappen het nieuwe seizoen af. Weet dit gorgeous duo vier uur lang uit handen te blijven van StukTV? Let's hope so! Verder zullen Geraldine Kemper en Art Rooijakkers, Flemming en Ronnie Flex, Donnie en Mart Hoogkamer, Edsilia Rombley en Kees Tol, Jaimie Vaes en Estelle Cruijff, Wietze de Jager en Klaas van der Eerden en Gerard Ekdom en Snelle zich dit seizoen in een oranje pak hijsen om op de vlucht te gaan. We can't wait! 

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 29 april om 20.30 uur wekelijks te zien bij SBS6. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Martika Avalon