OMG: Michella en Louisa krijgen eigen serie bij Videoland

Wij kunnen niet wachten!

Na het enorme succes van Echte Meisjes in de Jungle, gaan Michella Kox en Louisa Janssen samen een nieuw avontuur aan. Het duo krijgt namelijk een eigen serie bij Videoland! In een video op Instagram leggen de dames uit wat ze precies gaan doen.

Nieuw programma

Hoewel Echte Meisjes in de Jungle alweer een tijdje voorbij is, zijn Michelle en Louisa elkaar nog lang niet zat – en hun fans ook niet. Daarom gaan de twee samen verder in een nieuw Videoland-programma: Michella en Louisa Werken Mee. In het programma, waarvan de opnames binnenkort beginnen, gaan de realitysterren aan de slag gaan in de meest uiteenlopende beroepen waarbij het vinden van geschikt personeel een grote uitdaging is.

Personeelstekort

“Wij krijgen een eigen programma bij Videoland”, zegt Michelle enthousiast in de aankondiging op Instagram. “Eindelijk. Werd tijd”, vult Louisa aan. Wat ze precies gaan doen? “Wij willen mensen met personeelstekorten te hulp schieten”, legt Louisa uit. En daarom gaan de twee de handen uit de mouwen steken in verschillende beroepen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Suggesties

In de comments onder de video stromen de suggesties binnen waar Michella en Louisa aan de slag kunnen. “Kom maar een dagje meedraaien bij mij in de zaak! 😜” oppert Prince Charmings Ferdi. “Zou jullie graag in de gehandicaptenzorg zien!” reageert iemand anders. “Personeelstekort? Dan moet je vooral bij het onderwijs zijn 😬” en “Op een varkensboerderij 😂” klinkt het verder. Waar de ladies ook belanden, wij kunnen niet wachten!

Wanneer het programma precies van start gaat, is helaas nog niet bekend. 

Bron: Videoland | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws