Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen maakt verrassende keuze in halve finale Bachelorette

Deze keuze hadden we niet zien aankomen...

Het einde van De Bachelorette is nu écht in zicht. Gisteren was het alweer tijd voor de halve finale, en met nog maar drie mannen over die om het hart van Sylvia Geersen vechten, werd het ontzettend spannend. Welke twee heren neemt ze mee op 24-uursdate en wie moet er op het laatste moment nog naar huis?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van De Bachelorette. 

Laatste dates

Joris, Samé en Tjeerd zijn de laatste drie mannen die nog over zijn in het prachtige Zuid-Afrika. In de vorige aflevering kwamen hun vrienden over vanuit Nederland, en die zijn ook in de halve finale nog van de partij. Sylvia grijpt deze kans dan ook aan om met alle drie de heren, en hun vrienden, nog een laatste keer op date te gaan. Samé trapt af en krijgt, als zijn vriend Gary ze even alleen laat, ein-de-lijk zijn momentje met Sylvia samen. De charmeur weet de bachelorette daar opnieuw te raken met zijn woorden.

Tjeerd gaat vervolgens golfen met Syl. Daar vertelt hij eerlijk dat hij onzeker wordt, omdat hij merkt dat Sylvia anders doet vanwege haar twijfels. Last but not least mag Joris cocktails maken tijdens zijn date. Sylvia vertelt eerlijk dat ze interesse mist bij hem en dat hij het minste van iedereen naar haar toe komt.

Alle kaarten op tafel

Tijdens een groepsdiner eten alle aanwezigen samen wat, voordat de vrienden van de heren weer naar huis vliegen. Dat moment grijpt Tjeerd aan om Sylvia, in het bijzijn van iedereen, te vertellen dat hij 'vlinders' heeft en echt voor haar wil vechten. Hij legt dan ook, letterlijk en figuurlijk, alle kaarten op tafel. Bij Joris zorgt deze actie vooral voor ergernis. Hij vraagt zich af waarom hij dit allemaal moet vertellen met hem en Samé erbij. "Het voelt als een trap na", vindt ook Samé.

Onverwachte wending

Na het diner roept Sylvia alle mannen een voor een bij zich, om ze te vertellen wie er mee mag op 24-uursdate. Joris is de eerste die een roos krijgt. Zijn reactie tijdens het groepsdiner trok de bachelorette over de streep. Ook Samé mag 24 uur met Syl doorbrengen, waar ze wil ontdekken of er ook een romantische vonk zal ontstaan. Helaas moet Tjeerd dus zijn koffers pakken – en dat hadden we niet zien aankomen, to say at least. Sylvia heeft deze keuze gemaakt omdat hij 'nog in een andere levensfase zit, met feesten, een bedrijf opbouwen en hard werken'. We kunnen ons dus op maken voor de grande finale! Wie zal er met de allerlaatste roos vandoor gaan: Samé of Joris?

Bron: De Bachelorette, Love Reality | Beeld: JPF Photo