Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cocktail-season: zó maak je in een handomdraai de lekkerste cocktails

Dankzij De Kuyper kan iedereen zelf cocktails maken.

cocktail

Het échte lenteweer lijkt eindelijk door te breken en daar moet natuurlijk op geproost worden! Daarnaast wil het toeval ook nog eens dat het 13 mei World Cocktail Day is, en hoe kun je deze dag beter vieren dan met heerlijke cocktails op het terras? De Kuyper heeft een uitgebreide selectie aan cocktails, die je binnen een handomdraai op tafel zet.

World Cocktail Day

Vier op 13 mei World Cocktail Day samen met de Ready to Serve cocktails van De Kuyper. De Kuyper biedt de welbekende cocktails Passionfruit Martini Cocktail, Piña Colada, Strawberry Daiquiri, Cosmopolitan, Clover Club, Espresso Martini Cocktail en de nieuwste variant De Kuyper Sex on the Beach aan in flessen van 500 milliliter. De Kuyper Sex on the Beach is een zoete en verfrissende cocktail die je belooft mee te nemen naar tropische oorden met exotische smaken.

Cocktailoplossing

Er gaat heel wat tijd zitten in het verzamelen van de juiste ingrediënten en het vinden van de perfecte afmetingen. 's Werelds grootste cocktaillikeurmerk De Kuyper biedt hiervoor dé perfecte oplossing. Met het Ready to Serve-assortiment serveer je thuis makkelijk (en snel) de perfecte cocktail. Shake de inhoud met ijs of schenk direct uit de gekoelde fles voor de perfect serve.

Mocktails

Zin in een gezellige cocktailavond, maar dan zonder alcohol? Geen probleem! De Kuyper heeft vier Zero cocktails om heerlijk van te genieten tijdens een gezellige zomeravond op jouw terras. De vier varianten die De Kuyper aanbiedt zijn: De Kuyper Zero Mojito, Strawberry Daiquiri, Margarita en Pornstar Martini Cocktail. Op de website van De Kuyper lees je hoe je binnen no-time jouw favoriete cocktail maakt.

Of het nu op jouw eigen balkonterras, tuinterras of een ander terras is open het terras nu met De Kuyper cocktails en proost samen met jouw familie en vrienden op World Cocktail Day!

Aangeboden
  • De Kuyper