Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vriend Jill Goede ondergaat cosmetische ingreep

Naar eigen zeggen heeft 'ie er 'weinig zin in'.

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Menig BN'er heeft wel eens iets aan zichzelf laten veranderen. Zo kan dat gaan om kleine touch-ups of om juist wat grotere ingrepen. En voor dat laatste koos ook Leroy de Rouw, vriend van Big Brother-winnares én Echt Meisje Jill Goede. Maar wat gaat de knappe hunk eigenlijk laten doen?

Haartransplantatie

Afgelopen woensdag heeft Leroy een grote cosmetische ingreep ondergaan, namelijk een haartransplantatie. Iets waar hij naar eigen zeggen vrij weinig zin in had. En hoewel Jill herself natuurlijk z'n steun en toeverlaat is tijdens het hele proces, kon ze het toch niet laten om in haar Instagram-stories te laten zien hoe haar vriend eruitzag.

"Wat is-ie knap hé? Zo kaal? Ik zeg je moet het zo laten", grapt Jill in haar stories. Leroy zelf laat in de stories weten er vrij weinig zin in te hebben.

Wegwezen

En hoewel Leroy degene is die de ingreep moet ondergaan, is het Jill die het – naast hem – ook niet helemaal ziet zitten. En dan met name om de hele dag in het ziekenhuis te zitten. De Big Brother-winnares is daarom ook al snel weer thuis. "Leroy ligt daar en ik ben vertrokken. Ik kan dus niet tegen die geur. Die ziekenhuisgeur", vertelt ze in haar stories. "En dan zie ik die naalden liggen en dan denk ik: oké, Jill ren. Dus ik ben weer thuis." Aha, smart move Jill!

Bron: Love Reality | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Jill Goede