Winning Wednesday: 1x Dyson haarstyling session + bioscoopkaartjes voor Alice, Darling voor 2 personen

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Deze week maak je kans op een Dyson haarstyling session en bioscoopkaartjes voor Alice, Darling voor twee personen!

Alice, Darling

In de film Alice, Darling kruipt niemand minder dan Anna Kendrick in de huid van Alice. Wie de trailer van de film net kijkt, denkt in eerste instantie dat de film over een gezellig vriendinnenweekend gaat, maar niets is minder waar. Alice zit namelijk vast in een toxic relatie; haar vriend Simon mishandelt haar psychisch. Alice besluit daarom tegen Simon te liegen over haar week weg met haar vriendinnen. Als ze eenmaal met haar vriendinnen in een huisje zit, leert Alice zichzelf opnieuw kennen en lukt het haar om haar leven meer in perspectief te zetten.

Alles verandert echter als Simon erachter komt dat Alice heeft gelogen over waar ze is. Simon besluit Alice en haar vriendinnen op te zoeken, waardoor de kracht, moed en diepe vriendschappen van Alice op de proef worden gesteld…

Alice, Darling draait vanaf 23 maart in de bioscoop. 

Win, win, win

Kun jij niet wachten om Alice, Darling samen met een vriendin te kijken? Dan hebben wij goed nieuws. Wij mogen namelijk twee kaartjes voor de film weggeven. En dat is nog niet alles. Wie goed oplette tijdens het kijken van de trailer, zag dat Anna haar lokken krult met de Dyson Corrale stijltang. Daarom geven we bij de bioscoopkaarten ook een Dyson Styling-sessie!

Ontdek tijdens de sessie in de Dyson Demo Store in Amsterdam een kersverse look! Je kunt tijdens de Dyson Styling-sessie genieten van een full service-sessie waarbij je haar wordt gewassen en gestyled met een product naar keuze. Daarbij maakt de Dysonstylist voor jou de gewenste haarstijl en laat hij of zij je zien hoe de tools werken. Hoe leuk!

Alice, Darling

Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 28 maart. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws