Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Romy Monteiro deelt groot nieuws op Instagram

'Al maanden ben ik er mee bezig'

Qmusic Top 40 Awards 2023 Rode Loper

Ze is zangeres, musicalster en presentatrice: de carrière van Romy Monteiro gaat als een speer. Enne, ze kan nu opnieuw iets aan haar cv toevoegen. Op Instagram deelt Romy namelijk groot nieuws over een gloednieuw project: haar eigen kookboek!

Food for every mood

"Surprise! 🥳 Al maanden ben ik er mee bezig, of nouja, eigenlijk al mijn hele leven", begint Romy Monteiro het nieuws op Instagram. "Maar nu kan ik het dan eindelijk delen: MIJN Kookboek: Romy's Food For Every Mood", schrijft ze enthousiast. Daarbij deelt de alleskunner ook meteen de twee covers van het boek. Fully pink met een prachtige foto waarop Romy wordt omringd door burgers, patat, snoep en milkshakes aan de ene kant. Healthy green en een foto met gezonde sapjes en fruit aan de andere kant. We like!

Gezond eten

"Veel van jullie weten dat ik houd van gezond eten en gek ben op een lekkere sapkuur op z'n tijd", gaat Romy verder. "Maar ik kan niet zonder mijn cheese en chips. Ik zoek daar in mijn perfecte balans! Want ik leef voor zowel het een, als het ander", legt ze uit. Beide zullen dan ook te vinden zijn in haar kookboek. "In dit boek geef ik jou mijn lekkerste gerechten, for every mood: snacken op de bank met movie night? ✅ of een lekkere gezonde lunch? ✅"

Geen culinair gedoe

"Het boek bestaat letterlijk uit twee delen: de ene kant voedend voor je lichaam en als je hem omdraait, vooral heel erg voedend voor je geest 😋", grapt Romy. "Aan jou de keus welke kant van het boek je openslaat en welke heerlijke gerechten je wil maken." Enne, daarvoor hoef je echt geen chef-kok te zijn. "Ik beloof: geen culinair gedoe, gewoon snel, lekker en makkelijk." De presentatrice hoop dat iedereen net zo blij van haar boek wordt als zij zelf.

Romy's Food For Every Mood is vanaf juni te koop.

Bron: Instagram @romymonteiro | Beeld: NL Beeld, Instagram