Dit is volgens Tabitha het beste beautyadvies dat ze ooit kreeg

Ook deelt ze wat haar favoriete geur is en wat volgens haar het beste budget skincareproduct is.

Niemand minder dan Tabitha siert de cover van Grazia’s Fashion Issue. Voor de shoot hulde de zangeres zich in de mooiste outfits en droeg ze prachtige make-up. Maar wat zijn eigenlijk de beauty favorites van Tabitha? 

Favoriete geur

Voor de Grazia-shoot droeg Tabitha kleding van onder meer Topshop, H&M, Asos, Acne Studios en Mugler. Haar beautylook kwam onder meer tot stand met Charlotte Tilbury-producten. De geur die ze droeg? Grote kans dat dat Matière Noire was van Louis Vuitton. Dit is namelijk het favoriete parfum van de zangeres. “Het geurtje is een beetje zoet, maar ook wel volwassen. Het heeft een Arabische musk vibe en dat vind ik heel lekker.” 

Skincareproducten

Goede skincare hoeft heus niet duur te zijn, iets waar Tabitha zich ook in kan vinden. Zo is een van haar favoriete producten heel betaalbaar. “Mijn favoriete low budget beautyproduct is de Aloë Vera Dag- & Nachtcrème van De Tuinen.” Dit is een herstellende, verzorgende crème die je al vanaf €9,99 kunt bemachtigen. Ideaal!

De Tuinen

Beste beautyadvies

En over het beste beautyadvies dat Tabitha ooit kreeg, hoeft de zangeres niet lang na te denken. “Je moet sowieso vanaf je 25ste beginnen met skincare, want anti-agecrème werkt het beste voordat je rimpels hebt. Dus begin daar gewoon zo vroeg mogelijk mee.” En zo is het maar net!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

In de nieuwste Grazia vertelt Tabitha openhartig over haar worstelingen, imperfecties, het moederschap en het opkrabbelen na een pittige periode. Nu in de winkel! 

Fotografie: Ruud Janssen 

Laatste nieuws