Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Avril Lavigne en Tyga zoenend gespot tijdens Paris Fashion Week

Bevestigen de twee hiermee hun relatie?

Rumour says dat Avril Lavigne, slechts twee weken na de breuk met haar ex-verloofde, alweer aan het daten is. Niemand minder dan rapper Tyga, die ooit samen was met Kylie Jenner, is de gelukkige. De zangeres is tijdens Paris Fashion Week zelfs zoenend gespot met haar nieuwe vlam. Oeh la la!

Breuk

Het is slechts twee weken geleden dat Avril Lavigne haar breuk met zanger en (inmiddels) ex-verloofde Mod Sun aankondigde. Voor hem kwam de breuk echter als een verrassing. "Ze waren drie dagen geleden, voordat hij op tournee ging, nog samen en verloofd. Dus als er iets is veranderd, dan is dat nieuws voor hem", zei zijn woordvoerder tegen TMZ.

Nieuwe vlam

Inmiddels lijkt Avril alweer over de breuk heen te zijn en heeft ze het erg gezellig met Tyga – die samen met zijn ex Blac Chyna een 11-jarige zoon heeft. De roddel dat Avril en Tyga met elkaar gaan gaat al even rond, omdat ze meerdere keren samen zijn gespot in LA en Parijs. En nu de twee ook tijdens Paris Fashion Week samen zijn gezien, lijken ze deze gossips te bevestigen én houden ze hun romance niet meer geheim. Tijdens het Mugler X Hunter Schafer feestje stonden ze namelijk innig te zoenen voor de camera (zie hier de beelden). Een ingewijde vertelt aan People dat het nog 'erg pril' en 'niet zo serieus' is. To be continued? 

Carrière

Avril Lavigne kennen we natuurlijk allemaal nog van haar iconic 00's hits als Sk8ter Boi en Complicated, maar wat doet de zangeres vandaag de dag eigenlijk? In april 2015 kreeg ze te horen dat ze de ziekte van Lyme had. Daardoor kwam haar muziek op een laag pitje te staan, maar ze liet het nooit helemaal los. In 2018 bracht ze het nummer Head Above Water uit, dat gaat over haar strijd met de ziekte. Naast de muziek heeft Avril ook haar eigen kledinglijn en parfum. Ze zit dus absoluut niet stil!

Bron: TMZ, RTL Boulevard, Cosmopolitan | Beeld: NL Beeld