Beschuit met muisjes: Sophia Grace is moeder geworden!

Kleine meisjes worden groot!

Sophia Grace – inderdaad, dat kleine meisje uit The Ellen DeGeneres Show – is niet zo klein meer, want inmiddels is de kindster bevallen van haar eerste kindje. Het nieuws deelt Sophia zelf via social media.

Nicki Minaj de derde

En voor Sophia wordt het beschuit met blauwe muisjes, want it’s a boy! Op een te lieve foto van zijn kleine handje in Sophia’s hand laat de tv-ster aan haar 1,5 miljoen (!) volgers weten dat het jongetje geboren is op 26 februari. Onder de post regent het felicitaties voor de kersverse moeder, waaronder eentje van Ellen DeGeneres herself. Ze schrijft: “Welcome to the world, Nicki Minaj the 3rd!” – verwijzend naar Sophia Graces imitatie van Nicki Minaj jaren geleden tijdens haar show.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophia (@therealsophiagrace)

Optredens

Inmiddels is Sophia al twintig jaar oud, maar in haar jongere jaren was ze regelmatig te gast bij The Ellen DeGeneres Show. Daar trad ze samen met een ander meisje, Rosie, tientallen keren op. In een van de laatste afleveringen zagen we de twee meiden opnieuw in de show – elf jaar later om precies te zijn. Dat ze het zingen en dansen nog niet verleerd waren, bleek wel toen ze opnieuw de stoute schoenen aantrokken en het publiek voorzagen van een hysterisch optreden.

Nieuwe fase

Inmiddels is Sophia dus in hele andere sferen, en geniet ze waarschijnlijk van de roze wolk waar ze nu met haar boyfriend op zit. Wij wensen haar – en haar Nicki Minaj de derde – natuurlijk al het geluk van de wereld. Congrats!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @therealsophiagrace | Beeld: Instagram @therealsophiagrace

Laatste nieuws