Jim Bakkum brengt laatste kindje naar basisschool: ‘Vrijheid’

Een mijlpaal voor Jim en Bettina!

Vandaag is een bijzondere dag voor Jim Bakkum en lover Bettina Holwerda. De twee hebben vanmorgen namelijk hun dochtertje uitgezwaaid, die als jongste van het gezin na haar broer en zus nu ook begint aan de basisschool.

Droomgezin

Als íemand een droomgezin lijkt te hebben, dan zijn het Jim Bakkum en Bettina wel. De twee leerden elkaar kennen in de musicalwereld. De vonk sprong over toen ze samen op het podium te zien waren als Sandy en Danny in GreaseHow romantic!

Bijzonder moment

Inmiddels hebben de lovebirds drie kids op de teller staan, waarvan de jongste vandaag het huis verlaat om aan de basisschool te beginnen. Op Instagram post Jim een selfie met Bettina om het bitterzoete moment te delen. “Dit zijn twee ouders, die net hun jongste en laatste kind naar de basisschool hebben gebracht. Nou ja, die met die blauwe muts. Zij met dat huispak bleef thuis”, schrijft de zanger bij de foto. “Na 10 jaar al onze kinderen op school. Ik vind het wat… Dus, zo ziet vrijheid eruit jongens. Zo grauw als de lucht aan de ontbijttafel ☠️”, grapt hij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Reacties

In de comments wordt er veel gelachen om de foto. “Terug naar bed ✌🏽”, schrijft prins Diego van Prince Charming, die de situatie als alleenstaande vader ongetwijfeld herkent. “😂😂😂 geniet!”, wenst Kelly Weekers Jim en Bettina toe. Natuurlijk hopen ook wij dat de twee genieten van dit bijzondere moment. Enjoy!

Bron: Instagram @jimbakkum | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws