Hilarisch: Jim Bakkum is de lookalike van déze presentator

Zie jij de gelijkenissen ook?

Lees ook

Dat Jim Bakkum naast talent voor zingen, dansen en acteren ook over een flinke dosis humor beschikt, bewees hij afgelopen weekend maar weer eens. Op Instagram deelde hij namelijk een hilarische foto met zijn vrouw. Maarre, volgers kwamen vooral tot de ontdekking dat Jim wel erg veel op een bepaalde presentator lijkt.

Big smile

Jim Bakkum plaatste afgelopen weekend een hilarische foto van hem en zijn vrouw Bettina Holwerda. Het ging om een selfie, met daar overheen een duidelijke filter. De filter zorgde voor een enorme big smile, waardoor het gezicht van de twee er ineens behoorlijk anders uitzag. “Fijn weekend van Gerda en Evert! 👍🏻”, grapte Jim in de caption

Lookalike

De comments onder de foto staan vol met hilarische reacties. Zo zijn er talloze mensen die Jim met deze filter enorm op een RTL Boulevard-presentator vinden lijken. “Je lijkt op Aran Bade“, klinkt het. Enne, Jim vindt dat zijn volgers wel enigszins gelijk hebben. Hij deelde de foto samen met een foto van Aran opnieuw in zijn Stories. “Onder deze post werd gesuggereerd dat ik leek op Aran Bade, las ik net…” Zie jij de gelijkenissen ook?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Vergelijking

In principe hebben Jim Bakkum en Aran Bade vrij weinig met elkaar gemeen, behalve dat ze beiden regelmatig op televisie te zien zijn. Toch vinden Jims volgers dat ze qua gezicht als twee druppels water op elkaar lijken. Althans, met dit leuke filtertje eroverheen.

Aran
Aran Bade. (Beeld: BrunoPress)

Aran zelf kon ook wel lachen om de vergelijking. Hij deelde Jims verhaal dan ook in zijn eigen Stories. “Haha, ik vond altijd dat ik heel erg op je lijk”, schrijft Aran bij de foto. Hierboven zie je een foto van Aran. Wat vind jij: lijken ze op elkaar?

Geen romcoms meer

Naast de nodige humor, deelt Jim ook regelmatig persoonlijke dingen op Instagram. Zo vertelde hij laatst in een vragenrondje op zijn Stories dat hij voorlopig niet meer te zien zal zijn in romantische films. De afgelopen jaren was hij in de ene na de andere romcom te zien, zoals eind vorig jaar nog in de film Liefde zonder Grenzen. In gesprek met Grazia gaf de acteur destijds toe dat hij het eigenlijk maar een stomme benaming vindt.

“De benaming ‘romcom’ vind ik eigenlijk heel stom”, zei Jim in gesprek met Grazia. “Bij veel mensen heeft het toch een nare bijsmaak, omdat het in de commerciële hoek zit. Voor mij zijn het gewoon films waarin ik iedere keer weer een andere rol speel”, legt hij uit. Wellicht zien we de handsome acteur dus binnenkort in een politieserie of actiefilm? Time will tell! 

Bron: Cosmopolitan, Dingen voor Vrouwen, Grazia archief | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook