Oeh! Heeft Michella Kox een nieuwe liefde?

'Ik denk niet dat ik deze kerst alleen zit', hint de realityster.

Michella Kox heeft zich door de jaren heen ontpopt als spraakmakend tv-icoon. Hoewel ze even een tijdje van de buis was, is de realityster door haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle nu weer helemaal terug van weggeweest. Wij zijn benieuwd: hoe zit het eigenlijk met haar liefdesleven? Is dat net zo enerverend als zij zelf?

Echte Meisjes in de Jungle

Zeg je Echte Meisjes in de Jungle, dan zeg je Michella Kox. Tijdens haar eerste deelname riep Michella nog dat ze nooit meer mee zou doen, maar niets is minder waar. Na tien jaar werden we getrakteerd op een gloednieuw seizoen, en there she was.. Met meer drama dan ooit tevoren!

Relatieverleden

Dat Michella een knappe dochter heeft, weten we. Maar hoe zit het met l’amour? In het verleden heeft Michella al wel relaties gehad, maar nu is ze al weer vijftien jaar single. Daar zei ze recent nog over: “Geen man, geen vriend, niks. En ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld, maar als je denkt dat het niet gelukkiger kan, kan het altijd.” Dat lijkt nu te zijn gebeurd..

Liefdesleven

In een interview met Shownieuws wordt gevraagd naar het liefdesleven van Michella. ”Zit je deze kerst alleen, of ehh..?”, vraagt de verslaggeefster op de vrouw af. Over een antwoord op die vraag hoeft de realityster niet lang na te denken. ”Ik denk dat ik deze kerst niet alleen zit nee”, verklapt ze. Oeh la la! Al blijft ze nog wel wat voorzichtig. “Maar je weet het nooit, dan ben je alweer een half jaar verder. (…) Maar ik denk niet dat ik met de kerst alleen zit..” Het lijkt erop dat Michella Kox dus weer aan het daten is. Leuk nieuws!

Bron: Lovereality | Beeld: NL Beeld 

 

Laatste nieuws