Finally! Het derde seizoen van Outer Banks is nú te streamen

Wij weten in ieder geval wat we vanavond gaan doen!

De Pogues zijn terug! Cancel al je plannen, want vandaag kun je het langverwachte derde seizoen van Outer Banks eindelijk op Netflix bekijken.

Nieuwe afleveringen

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag kunnen we eindelijk naar tien nieuwe afleveringen van de populaire serie kijken. Yay!

In dit seizoen ziet het er niet zo rooskleurig uit voor de Pogues. In het tweede seizoen zagen we hoe de vriendengroep op een onbewoond eiland terechtkwam – ver weg van hun familie en de Outer Banks. Enne, dat is anderen ook opgevallen. Door hun afwezigheid draait de geruchtenmolen overuren. Zo gelooft iedereen dat de Pogues vermist of verongelukt zijn, maar aan de trailer te zien vermaken de Pogues zich prima op het eiland… Al ligt gevaar natuurlijk ook weer op de loer…

Vierde seizoen

Goed, we kunnen natuurlijk niet wachten om deze afleveringen vandaag te bingen, maar ondertussen kunnen we ons ook alvast gaan opmaken voor een vierde seizoen! Dit heugelijke nieuws werd afgelopen weekend door Netflix zelf bevestigd bij Poguelandia, een Outer Banks-event in Huntington Beach.

“Poguelandia tot leven zien komen was niets minder dan spectaculair,” zeiden de makers, uitvoerend producenten en showrunners Jonas PateJosh Pate en Shannon Burke in een gezamenlijke verklaring. “De Pogues genieten van een avontuur van hun leven en we mogen nu meer wendingen in kaart brengen terwijl de joyride doorgaat in seizoen 4 van ‘Outer Banks’. Dank aan Netflix, onze cast en de geweldige fans die geholpen hebben om dit mogelijk te maken.”

Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws