Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heel leuk nieuws voor Outer Banks-fans!

We zijn nog lang niet van de serie af!

Deze week is het ein-de-lijk zover en verschijnt het langverwachte derde seizoen van Outer Banks op Netflix. We kunnen natuurlijk niet wachten om deze afleveringen te bingen, maar ondertussen kunnen we ons ook alvast gaan opmaken voor een vierde seizoen!

Vervolg

Het derde seizoen moet nog op Netflix verschijnen maar inmiddels hebben de makers ook een vierde seizoen aangekondigd. Het nieuws werd afgelopen weekend door Netflix zelf bevestigd bij Poguelandia, een Outer Banks-event in Huntington Beach.

"Poguelandia tot leven zien komen was niets minder dan spectaculair," zeiden de makers, uitvoerend producenten en showrunners Jonas Pate, Josh Pate en Shannon Burke in een gezamenlijke verklaring. "De Pogues genieten van een avontuur van hun leven en we mogen nu meer wendingen in kaart brengen terwijl de joyride doorgaat in seizoen 4 van 'Outer Banks'. Dank aan Netflix, onze cast en de geweldige fans die geholpen hebben om dit mogelijk te maken."

Eerste minuten

En voor wie niet kan wachten: Netflix deelde alvast de eerste minuten van het derde seizoen op Instagram.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix)

Recap

Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de nieuwe afleveringen Outer Banks, al ziet het er niet zo rooskleurig uit voor de Pogues. In het tweede seizoen zagen we hoe de vriendengroep op een onbewoond eiland terechtkwam – ver weg van hun familie en de Outer Banks. Enne, dat is anderen ook opgevallen. Door hun afwezigheid draait de geruchtenmolen overuren. Zo gelooft iedereen dat de Pogues vermist of verongelukt zijn, maar aan de eerste beelden te zien vermaken de Pogues zich prima op het eiland… Het derde seizoen verschijnt aanstaande donderdag op Netflix.

Bron: RTL Nieuws, Variety | Beeld: Netflix (Outer Banks)

Lifestyle
  • OUTER BANKS: (L to R) CHASE STOKES as JOHN B; JONATHAN DAVISS as POPE; MADISON BAILEY as KIARA; and MADELYN CLINE as SARAH CAMERON in episode 107 of OUTER BANKS. Cr. JACKSON LEE DAVIS/NETFLIX © 2020