Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Madonna geeft toe plastische chirurgie gedaan te hebben met een wel heel bijzondere post

Na haar 'onherkenbare' verschijning op de Grammy’s kreeg ze aardig wat kritiek te verduren.

Na haar verschijning op de Grammy Awards, kreeg Madonna te maken met hevige kritiek op haar uiterlijk. Fans noemden haar onherkenbaar en vroegen zich af wat er met haar was gebeurd. De Amerikaanse zangeres geeft nu zelf toe - surprise - dat ze plastische chirurgie liet doen. En dat in een wel heel bijzondere post.

Kritiek

Twee weken geleden presenteerde Madonna de award voor het beste duo op de Grammy’s. Daar verscheen ze met een wel heel glad gezicht op het podium. Op social media kreeg ze het achteraf zwaar te verduren. “Dit lijkt toch precies op een nep-Madonna die is ingehuurd omdat de echte niet kon?”, klonk het onder meer. Maar ook: “Madonna moet stoppen met plastische chirurgie en het verouderingsproces omarmen. Ze is op dit moment bijna onherkenbaar” en “De award voor ‘beste nieuwe gezicht’ gaat ongetwijfeld naar Madonna.” Auch! Het publiek was allesbehalve mild voor de Amerikaanse zangeres na de Grammy Awards.

Reactie

Madonna zou Madonna niet zijn als ze haar fans niet op geheel eigen wijze zou laten weten dat ze zich niets aantrekt van alle kritiek. De ‘Material Girl’-zangeres zette onlangs een post online waarin ze bevestigd plastische chirurgie te hebben gedaan. “Kijk eens hoe cute ik ben nu de zwelling van de operatie is afgenomen”, schreef Madonna bij een foto waarop ze achterover leunt in een gescheurde jeansbroek en een hoed.

Bron: Twitter @madonna, HLN.be | Beeld: Brunopress