Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Fabiola over team rood: ‘Mijn team was best schijnheilig’ 

Al heeft de realityster ook vrienden overgehouden aan het programma.

Wie Echte Meisjes in de Jungle in één woord moet omschrijven, zal dat waarschijnlijk doen met 'drama'. Leuk voor de kijkers, minder leuk voor de kandidaten. Zo deelt Fabiola dat ze het verschrikkelijk vond dat er onderling zoveel gedoe was.

Schijnheilig team

Al tijdens de eerste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle moeten de meiden teams vormen door middel van een opdracht. Fabiola belandt hierdoor bij de Si Deng Babes, oftewel team rood. Iets wat ze aanvankelijk prima vond. "Aan het begin was ik wel blij met mijn teamgenoten", deelt Fabiola wanneer we met haar bellen. "Maar hoe langer we er zaten, hoe meer ik erachter kwam dat ik best wel in een schijnheilig team zat. Niemand zei iets recht in elkaars gezicht. Ik denk dat team blauw veel echter naar elkaar toe was."

Fabiola geeft toe dat ze best wel met mensen uit het blauwe team in een groep had willen zitten. "Met Michella!", stelt Fabiola volmondig. "En dat was uiteindelijk ook gebeurd. Ook met Louisa en Diva had ik wel in een team willen zitten."

Drama

Onderling vond er veel drama plaats in de Laotiaanse jungle, en dat vond Fabiola maar niets. "Verschrikkelijk. Ik hou niet van drama", vertelt ze. "Ik probeerde me er niet mee te bemoeien, maar je belandt er toch in. Je moet automatisch een soort van kant kiezen. Wie steun je? De drama onderling vond ik echt niet fijn, maar dat gebeurt nu eenmaal met al die meiden onder elkaar."

Fabiola kon dan ook niet met iedereen overweg. "Met Annebel en Janice kon ik het niet zo goed vinden, wat ik eigenlijk aan het begin niet had verwacht."

Vriendschappen

Overigens was het niet alleen maar kommer en kwel in Laos. Fabiola deelt dat ze ook veel mooie mensen heeft leren kennen. "Diva is echt mijn vriendinnetje geworden. Ik spreek haar dagelijks. En naast Diva spreek ik Jill en Gaby ook, ik was zelfs bij Gaby's gender reveal party, dat was heel leuk. Ook Michella spreek ik nog best veel."

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs