Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Auch! Deze dating trend is dubbel zo erg als ghosting

We hopen dat deze 'trend' op het gebied van daten snel verdwijnt.

Daten is op zijn zachts gezegd al een enorme uitdaging. Het laatste wat je dan wilt, is dat je geghost wordt. Want van de vele trends op het gebied van daten, is ghosting er een die we het liefst zo snel mogelijk zien verdwijnen. Toch komt er nu een 'trend' om de hoek kijken die nog veel erger is: prowling!

Ghosting

Afgewezen worden is één ding. Prettig is het niet, maar we dealen ermee – want, intussen wel wat gewend. Ghosten daarentegen gaat over meer dan de afwijzing. Het is ook nog eens het machteloze gevoel dat je niet aan je date of ex kunt vragen waarom ze dat wat jullie wel of niet hadden in hemelsnaam willen beëindigen. En waarom dan ook nog zo wreed? Arghh!

Prowling

Slecht nieuws: er is dus iets wat nog veel erger is, namelijk prowling. In het geval van ghosting verdwijnt je date namelijk ineens uit je leven zonder daar enige uitleg bij te geven. Resultaat: je blijft achter met vraagtekens, maar leert er wel mee leven en gaat door. In het geval van prowling gaat het nog een stapje verder. Je wordt namelijk éérst geghost en net wanneer je klaar bent om door te gaan met je dating life, 'staat' hij ineens weer voor je neus. Are you kidding me!? Red flag alarm, want de kans is groot dat wanneer je de deur voor hem op een kiertje zet, hij deze binnen de kortste keren weer in je gezicht dicht zal slaan. Yup, met alle gevolgen van dien. Uitkijken dus, zelfs wanneer hij het met een ontzettende 'prowllip' probeert.

Bron: Fem-Fem | Beeld: Pexels