Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: deze films en series mag je niet missen

Je hoeft je niet te vervelen!

Als we het weerbericht bekijken, staat ons dit weekend aardig wat regen te wachten. Als het regent kruipen we graag onder een dekentje op de bank om een film of serie te kijken, of gaan we naar de bioscoop. Geen inspiratie voor een leuke serie of film? No worries. Wij hebben een paar pareltjes voor je op een rijtje gezet.

The Whale

In The Whale kruipt Brendan Fraser in de huid van Charlie, een man die zwaar obees is en een relatie met zijn tienerdochter wil opbouwen. Een ontroerend verhaal waarin de kijker langzaamaan ontdekt hoe Charlie de man is geworden die hij nu is. Brendan wist de rol van Charlie zo goed neer te zetten dat hij hiervoor de Oscar-nominatie Beste Acteur in de wacht sleepte. Het kijken waard, dus!

The Whale draait vanaf nu in de bioscoop.

Your Place or Mine

In Your Place or Mine volg je Debbie (Reese Witherspoon) en Peter (Ashton Kutcher). Ze zijn beste vrienden en tegenpolen. Zij verlangt naar steady basis met haar zoon in LA, terwijl hij leeft voor de afwisseling in New York. Maar wanneer ze voor een week van huis en leven ruilen, ontdekken ze dat wat ze denken te willen niet is wat ze nodig hebben.

Your Place or Mine is nu te zien op Netflix.

Incognito

Twee mensen die allebei een rol spelen, daar draait Videoland’s nieuwste serie Incognito om. Undercover-agent Felix speelt een rol om de waarheid te ontdekken, zijn object van onderzoek Lize juist om diezelfde waarheid verborgen te houden. Felix’ zoektocht naar de waarheid mondt uit in een bloedstollende strijd op leven en dood, waarbij Felix wordt gedwongen te kiezen: wie wil hij echt zijn?

Vanaf 17 februari te zien op Videoland.

Kustwacht Caribisch Gebied seizoen 2

Kustwacht Caribisch Gebied is terug met een tweede seizoen! Net als in het eerste seizoen kun je weer zien hoe de kustwacht de kustlijn veilig houdt. Zet je schrap voor heldhaftige reddingsacties en grote drugsvangsten op de wateren rond Aruba, Curaçao, Bonaire en Sint Maarten!

Kustwacht Caribisch Gebied is elke zondag om 21.00 uur te zien op National Geographic. 

Meer kijktips

Ben je juist op zoek naar een goede documentaire? Kijk dan de Oscar-genomineerde documentairefilm All That Breathes (HBO Max). Kijk je liever een comedyserie? Dan tippen we je graag Funny Woman (SkyShowtime) een serie gebaseerd op Nick Hornby's bestseller Funny Girl. Veel kijkplezier!

Beeld: Netflix (Erin Simkin)

Lifestyle
  • Your Place or Mine (2023), Wesley Kimmel as Jack, Reese Witherspoon as Debbie Dunn. Cr. Erin Simkin / Netflix © 2022