Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Michella over deelname: 'Soms komt iets rottig mijn strot uit'

'Een ander survivalprogramma? Mij niet bellen.'

Michella Kox is de queen of the jungle, maar moest in de vorige aflevering helaas het spel verlaten. Grazia belde met haar en vroeg haar naar haar avontuur in Laos.

Michella in de jungle

Twaalf dames in de jungle; dat bevat genoeg ingrediënten voor een smullende tv-show. Michella deed dit keer voor de tweede keer mee aan het programma, al had ze voor dit seizoen wel een zetje nodig van haar dochter. Zo vertelde ze al eerder aan Grazia dat ze van haar dochter juist mee moest doen, want anders zou ze spijt krijgen. En met die keuze zijn zowel moeder als dochter hartstikke blij. “Mijn dochter vindt het een superprogramma, ze lacht zich helemaal dood. En ze is supertrots op mij", vertelt Michella.

Vriendschappen

Dat de kandidaten niet altijd goed met elkaar overweg kunnen, hebben we in de afleveringen al paar keer voorbij zien komen. Maar tussen de bladeren en insecten van Laos ontstaan ook heuse vriendschappen. Zo hebben Michella en Diva nog steeds contact. “Ik zag bij Diva dat we haar onderschatten door haar stem, maar een stem zegt niets over een karakter. Ik ben supertrots op haar.” 

Reacties op social media

Hoewel de opnames vier maanden geleden zijn geweest, gaat het modder gooien op social media nog door. En ook kijkers mengen zich hierin. Michella hoeft er alleen niets van te weten, vertelt ze. "Ik lees geen reacties, daar heb ik geen zin in. Ik slaap er niet minder om. Ik maak mij niet druk om wat een ander zegt."

Spijt van haar uitspraken

Dat de diva niet op haar mondje is gevallen, konden we in het vorige seizoen al zien. En ook in het huidige EMIDJ-seizoen gaat het er soms fel aan toe. Maar spijt staat niet in het woordenboek van Michella. Zo kan ze juist lachen om haar uitspraken. “Als ik spijt zou hebben, dan moet ik geen televisie maken. En soms komt iets rottig mijn strot uit, maar zo ben ik gewoon. En het maakt iemand geen slecht persoon om hoe die persoon praat”, aldus Michella. 

Terug op tv

Of we Michella opnieuw mee zien doen met een televisieprogramma in de jungle, blijft natuurlijk de vraag. Wellicht een ander format? “Een ander survivalprogramma? Mij niet bellen. Ik houd niet van survivallen.” Ha!

Echte Meisjes in de Jungle is iedere maandag te zien op Videoland.

Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs