René zet Annebel uitgebreid in het zonnetje: ‘Ik ben trots op jou’

René blikt terug op het EMIDJ-avontuur van Annebel.

René Spoelstra heeft zijn Annebel onlangs een paar weken moeten missen toen ze zich in de jungle van Laos bevond. Inmiddels in Annebel weer thuis van Echte Meisjes in de Jungle en zet René zijn lover flink in het zonnetje op Instagram.

Bekend koppel

Het Temptation Island-stel timmert hard aan de weg, is te zien op hun Instagram-accounts. René is hartstikke goed bezig als personal trainer en fitnesscoach en Annebel leeft het influencer-leven met allerlei prachtige fotoshoots en geweldige outfits. Ook nu deelt René weer een prachtige foto van hem en Annebel samen, maar het is vooral de caption die het hem doet bij deze foto. Hij blikt namelijk terug op het Echte Meisjes-avontuur van zijn verloofde.

“Trots ben ik op mijn topper Annebel”, begint René bij de post. “Wat is het allemaal snel gegaan voor ons afgelopen jaar. Enorm veel positiviteit na Temptation 2022. Lieve reacties van de mensen op social media, of wanneer we mensen tegen kwamen op straat”, vervolgt hij.

Weer op televisie

René schrijft dat het best spannend was voor Annebel om na Temptation weer mee te doen aan een tv-programma. “Je werd toen al snel benaderd of je nog eens mee wilde doen aan een programma”, legt René uit. “Voordat je het wist stond je een paar maandjes later in de jungle tussen al die andere meiden. Enorm spannend natuurlijk!! In de Jungle, zonder mij, tussen dames waarvan sommige het al jaren gewend zijn, al die camera’s en de aandacht”, vervolgt hij.

Vervolgens benoemt René dat het niet altijd even makkelijk was voor Annebel. “Hoe ga je dan om met de meningen die gevormd worden, de spelletjes die worden gespeeld?” Ann werd hier soms best onzeker door. “Natuurlijk komt er dan een stukje onzekerheid bij kijken. Zeg je bepaalde dingen wel goed? Of doe je bepaalde dingen wel goed? Je bent een persoon die altijd goed voor iedereen wilt zijn, je wilt het beste voor iedereen en vermijd confrontaties en ruzies.”

René is hoe dan ook trots op zijn Annebel. “Nu achteraf ben je net als na Temptation wéér gegroeid en sterker geworden. Jouw kracht is altijd dat je lekker jezelf blijft. Je bent sterk, gedreven en daarbij ben je ook nog eens enorm lief. Ik ben trots op jou hoe jij je daar staande hebt gehouden en de fysieke opdrachten als een killer uitvoerde!”, aldus René. Aahw!

Bron: Instagram @rene.spoelstra | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws