Zien: Temptations René deelt allereerste foto van hem en Annebel

Awh!

Hun relatie is sterker dan ooit én ze zijn verloofd. Voor Annebel en René kon Temptation Island: Love or Leave niet beter eindigen. Het stel is al zo’n vijf jaar samen en er is in die tijd veel voor hun veranderd. René deelde daarom een lief kiekje van hun twee in zijn Stories op Instagram.

Kinderwens

Met een ontzettend lief aanzoek bij het laatste kampvuur sloten René en Annebel hun Temptation-avontuur sterker dan ooit af. Hoewel de twee flink wat vooroordelen te verwerken kregen, hebben ze met hun heerlijke nuchterheid en liefdevolle relatie ook de harten van alle kijkers weten te veroveren.

Vlak voordat hij Annebel tijdens het laatste kampvuur ten huwelijk vroeg, stelde René een liefdeslijstje op met punten waarom hij met Annebel wilde trouwen. Eén van de woorden die op dat lijstje stond was ‘kindjes’. Maarre, hoe zit het eigenlijk met de kinderwens van het stel? “Een kindje zou meer dan welkom zijn, maar het liefst willen we nog even wachten en genieten van onze tijd samen”, vervolgt Annebel. “We willen eerst nog zoveel dingen samendoen, reizen bijvoorbeeld”, gaat René verder.

Verschil

Het gelukkige koppel is nu al zo’n vijf jaar samen en daarom deelde René hun eerste foto samen. Daarnaast plaatste hij hun meest recente foto. Wat een verschil! Annebel zal rond de 20 zijn geweest op de eerste foto en René rond de 22. Hun tweede foto plaatste René vrijdag, toen ze op een festival in Scheveningen waren. Cute!

Het stel timmert hard aan de weg, is te zien op hun Instagram-accounts. René is hartstikke goed bezig als personal trainer en fitnesscoach en Annebel leeft het influencer-leven met allerlei prachtige fotoshoots en geweldige outfits. Natuurlijk zien we ook regelmatig kiekjes voorbijkomen van hun samen. Wij zijn fan!

Bron: Instagram @rene.spoelstra | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws