Temptations Annebel en René zouden realityserie over bruiloft willen maken

Ons favoriete Temptation-koppel deed een Q&A vol liefde.

Ons favoriete Temptation-koppel, Annebel en René, is gelukkiger dan ooit. Ze gaan allebei hartstikke hard op Instagram na hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave en zijn regelmatig te zien tijdens een gezellig uitje samen. Onlangs postte Annebel een vraagsticker in haar Instagram Stories en daar kwamen zoveel vragen op dat het stel besloot een aparte Q&A video te maken voor YouTube.

Bruiloft

“Zouden jullie een realityserie willen, lijkt me super leuk”, vraagt een volger. Dat lijkt het Temptation-koppel ook wel wat, geven ze aan. “Dat aanbod hebben we helaas nog niet gehad”, zegt Annebel. “Het lijkt ons super leuk en dan met name de trouwerij en ook de weg daarnaartoe”, vult René aan. Exciting! René vroeg Annebel tijdens het laatste kampvuur ten huwelijk, waarop zij volmondig ‘ja’ zei. We leven allemaal zo met het stel mee dat een realityserie over de weg naar de bruiloft dus helemaal geweldig zou zijn!

Enne, wanneer is de bruiloft van het realitykoppel? “Ik hoop dat het niet te lang duurt, maar het hoeft ook niet te snel”, aldus Annebel. We zijn benieuwd!

Poolparty

René geeft tijdens de Q&A ook aan dat hij toch wel spijt heeft van hoe hij de eerste ontmoeting met Annebel op Temptation heeft aangepakt. “Bij de ontmoeting heb ik alles ietsjes groter gemaakt dan het was.” Annebel was daar toen helemaal van ontdaan. “Ik dacht ook echt, wat zeg jij?” vertelt ze. “Ik zei natuurlijk dat er heel veel gebeurd was tijdens die poolparty, maar eigenlijk viel het uiteindelijk best wel mee”, aldus René. “Ik dacht, ik bereid je vast voor, maar dat had ik misschien beter gewoon niet kunnen doen.” Eens!

Neus

Ook doet Annebel een boekje open over of ze nog meer cosmetische ingrepen wil laten doen. Het is geen geheim dat de blondine wat aan haarzelf heeft laten doen. Zo gaf ze eerder al aan dat ze vlak voor de opnames van Temptation haar lippen had laten opspuiten, waardoor ze door de warmte extra opzwollen.

Verder is ze op dit moment wel tevreden, op haar neus na. “Dat is iets waar ik best wel onzeker over ben, mijn neus. Hij is best wel scheef en ik weet ook wel m’n goede hoek te vinden, dus je ziet het misschien niet zo goed.” De beauty geeft aan dat ze zich al van jongs af aan stoort aan hoe haar neus eruitziet, dus dat is het enige wat ze nog aan zichzelf zou willen veranderen.

Bron: YouTube Annebel Visscher | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws