Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations René over Valentijnsdag: ‘Ik heb natuurlijk wel iets leuks in de planning’

Ook vertellen de twee over hun ultieme date!

Het is alweer een jaar geleden dat René en Annebel te zien waren in Temptation Island: Love or Leave. Ze overleefden de ultieme relatietest en gingen zelfs als verloofd koppel terug naar Nederland. Maarre, hoe romantisch zijn de twee in het dagelijks leven eigenlijk? Grazia vroeg het de lovebirds!

Gouden kettinkje

It's Valentine's Day! Hoe René en Annebel dit vieren? "Nou, Valentijnsdag valt dit jaar op een dinsdag en wij zijn doordeweeks altijd heel druk met werk” begint Rene als we hen bellen, “maar het weekend daarvoor dan heb ik natuurlijk wel even wat leuks in de planning”, verklapt hij. “Oh, echt? Ik heb niks gepland hoor”, lacht Annebel, die zich dus kon voorbereiden op een leuke verrassing. "En ik heb natuurlijk ook even iets leuks gekocht", gaat René verder. "We nemen er wel even de tijd voor. Het is wel een momentje om bij bepaalde dingen stil te staan."

"Ondank dat we eind dit jaar zeven jaar samen zijn, vinden we het nog steeds leuk om te vieren", vult Annebel aan. De twee doen eigenlijk elk jaar wel aan Valentijn. “Al is het gewoon even iets kleins, een klein cadeautje of iets”, zegt René. “Ja wij vinden dat wel leuk. Ik hou van cadeautjes hoor”, grapt Annebel. Het cadeautje dat haar het meest is bijgebleven? "René is heel erg van de sieraden, dus ik heb een heel mooi gouden kettinkje met een hartje met diamantjes erin gekregen, ik hou ook echt van hartjes", vertelt ze. "Mijn verlovingsring is ook een hartje, dus dat matcht mooi bij elkaar. Ik denk dat dat wel het mooiste cadeau is." Ahw!

Elkaar verrassen

René en Annebel zijn allebei romantisch, zo vertellen ze. "Ik ben meer van de acties en René kan echt hele goede cadeautjes bedenken", zegt Annebel. "De ene keer verrast Annebel mij opeens met een leuk cadeautje, of ze neemt me mee naar een privésauna. En het is ook wel eens zo dat ik zeg, we gaan een lekker hapje eten of ik heb een verrassing voor je, een hotelletje. Ja dat doen we allebei wel", aldus René. "En laten we niet vergeten dat het huwelijksaanzoek ook superromantisch was, ik bedoel wie doet dat nou?", lacht Annebel. René ging tijdens het laatste kampvuur van Temptation Island namelijk op één knie voor zijn grote liefde.

Picknicken bij zonsondergang

De twee zijn dus behoorlijk romantisch, maar hoe ziet hun ultieme date er eigenlijk uit? "Ik hou echt van de kleine dingen in het leven. Stel we zijn lekker op vakantie, dat we naar een mooie zonsondergang gaan kijken met lekker eten, daar geniet ik echt van", zegt Annebel. "Het hoeft van mij niet de grootste date ever te zijn, maar lekker iets in de natuur vind ik supermooi." René vindt het juist heerlijk om een mooie hotelkamer te boeken. "Zo’n hotelsuite. Lekker eten, lekker in de sauna... Even niet bezig met werk en alles om je heen, maar gewoon even met z’n tweeën." En hoewel Annebel dat ook wel ziet zitten, gaat ze toch liever de natuur in. "Mijn ideale date is toch picknicken. Gewoon lekker buiten, als je op een heel mooi strand zit met een zonsondergang erbij." Good to know voor René. "Oké, dan hoef ik niet meer duur uit eten, maar gaan we picknicken", concludeert hij lachend. Happy Valentine! 

Beeld: Tara Fotografie