Monica ‘kon haar geluk niet op’ als presentatrice van De Bachelorette

Ook onthult de presentatrice of ze zelf mee zou doen.

Als presentatrice, influencer en voormalig vlogger weet Monica Geuze wel raad voor de camera. Ze presenteerde al Temptation Island, maar zal vanaf vandaag als presentatrice schitteren in De Bachelorette met de knappe Sylvia Geersen in de hoofdrol. Aan het ANP vertelt ze hoe ze dat heeft ervaren.

Presentatrice

The wait is finally over! De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van de Bachelorette staan vanaf vandaag op Videoland. Toen Monica gevraagd werd om het programma te presenteren, hoefde ze daar niet lang over na te denken. “Ik keek het programma sowieso al”, begint ze. “Ik was helemaal fan. Dat ik het nu mocht presenteren was echt geweldig.”, vertelt ze. Monica “kon haar geluk niet op!”

Ook vond de influencer het een hele andere ervaring dan het presenteren van Temptation Island. “Temptation gaat over mensen die een relatie hebben en die op de proef stellen, of mensen wiens relatie niet 100 procent goed zit”, legt ze uit. Maar De Bachelorette wordt “het begin van hopelijk iets heel moois. Een heel ander gevoel komt daarbij kijken”, aldus Monica.

Zuid-Afrika

De opnames van De Bachelorette vonden dit jaar plaats in een prachtig decor, namelijk dat van Zuid-Afrika. “Ik was nog nooit in Zuid-Afrika geweest, dus dat was mooi meegenomen. Je ziet hele mooie stukken van het land zelf. Maar het ging natuurlijk om Sylvia. Elke dag werd ik wakker en dacht ik: ik ben benieuwd hoe ze het heeft gehad.”

Dat presentatrice Monica Geuze en bachelorette Sylvia Geersen het goed met elkaar kunnen vinden, dat was vanaf het begin al duidelijk. “Wat een avontuur én feestje om deze pracht bachelorette hier in Zuid-Afrika bij te staan in haar zoektocht naar de liefde! Dol op jou”, schreef Monica aan het begin van de opnames op Instagram bij een foto van haar en Sylvia. “Ik heb mijn eerste liefde al gevonden…”, schreef het model bij dezelfde foto.

Bachelorette

Maarre, zou Monica eigenlijk niet liever zelf hebben meegedaan nu ze weer single is?  “Nee, ik sta op dit moment niet open voor een relatie”, vertelt Monica aan Shownieuws. “Ik vind het juist heel leuk om bij Sylvia mee te kijken hoe het gaat met de liefde.” En volgens Monica belooft het een fantastisch seizoen te worden boordevol vol spanning en onverwachte wendingen. Oeh!

De bachelorette is vanaf vandaag elke donderdag te zien op videoland.

Bron: Shownieuws, ANP, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws