Hilarisch: Monica Geuze steekt de draak met Sylvia Geersen

Sylvia snapt er helemaal niks van...

Monica Geuze en Sylvia Geersen zijn momenteel in Zuid-Afrika voor de opnames van De Bachelorette. En hoewel ze lange draaidagen hebben, is er ook nog tijd voor de nodige ontspanning. Zo deelt Monica op TikTok een hilarische video waarin ze Sylvia in de maling neemt.

Goede band

Dat presentatrice Monica Geuze en bachelorette Sylvia Geersen het goed met elkaar kunnen vinden, mag duidelijk zijn. “Wat een avontuur én feestje om deze pracht Bachelorette hier in Zuid-Afrika bij te staan in haar zoektocht naar de liefde! Dol op jou”, schreef Monica aan het begin van de opnames op Instagram bij een foto van haar en Sylvia. “Ik heb mijn eerste liefde al gevonden…”, schreef het model bij dezelfde foto.

Closed eyes prank

Ook buiten de opnames kunnen de ladies het dus goed met elkaar vinden. En dat blijkt ook wel uit de hilarische TikTok-video die Monica nu deelt. Daarin neemt ze Sylvia namelijk in de maling met de closed eye prank, die momenteel trending is op het videoplatform. In de video zit de presentatrice voor de camera met haar ogen gesloten, terwijl Sylvia achter haar staat en een bepaald aantal vingers naar keuze mag opsteken. Aan Monica de taak om te raden hoeveel vingers ze opsteekt.

Wanneer Monica de getallen een voor een goed heeft, is Sylvia dan ook enorm verbaasd. “Heh?” roept ze vol verbazing. “Hoe doe jij dat?” Het antwoord op die vraag is eigenlijk heel simpel, want Monica gebruikt een filter waarbij het lijkt alsof haar ogen gesloten zijn. Maar in werkelijkheid kan ze gewoon alles zien. Ha!

@monicageuze

Kon het niet laten

♬ origineel geluid – Monica Geuze

 

Ook met productie

De Bachelorette herself is niet de enige die het moet ontgelden. Ook mensen van de productie worden voor de gek gehouden door de vlogger. “Ja hoe dan? Daaag. Je hebt gewoon je ogen open”, reageert hij vol ongeloof. Gelukkig is Mo de moeilijkste niet, en doet ze een reveal van haar truc.

@monicageuze

Closed eye prankie😛

♬ origineel geluid – Monica Geuze

@monicageuze

The reveal😂

♬ origineel geluid – Monica Geuze

Heftige situatie

Helaas is het niet alleen maar lachen, gieren, brullen tijdens de opnames van De Bachelorette. Vorige week kwam Monica nog voor een heftige situatie te staan. “Wat is Zuid-Afrika een prachtig land met waanzinnige natuur, maar wat is deze reis dubbel…”, begon Monica haar verhaal op Instagram Stories. “We zijn met zoiets moois bezig op zo’n plek met fantastische mensen, maar vandaag in een bizar confronterende situatie terecht gekomen”, zei ze. “Waarbij we een gezin (ouders, 2 zonen en oma) vlakbij het hotel troffen die letterlijk in de bosjes leven zonder onderdak, eten, kleding, niks… Vader is ooit uitgezuinigd op werk en zo kwam het gezin op straat terecht”, legt de presentatrice uit. “Hun zonen hebben gaten in hun (natte) kleding en de nachten hier zijn ontzettend koud…” Heftig!

Bron: Instagram @monicageuze | Beeld: TikTok, Brunopress

Laatste nieuws